Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Žiri zanemeo od tuge: Bolna sudbina takmičarke - Sahranila sam dete

Učesnica popularnog takmičenja žiri ostavila bez teksta

1617630299_jadranka.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Jadranka Kalinić, učesnica muzičkog takmičenja "Nikada nije kasno", podelila je svoju bolnu sudbinu sa javnosti, kada je ispričala kakvu je tragediju doživela.

Pročitajte još: Snežana Đurišić prvi put javno progovorila o problemima sa sinom: "Prošla sam pakao"

Naime, Neda Ukraden, koja je bila jedna od članica žirija, pohvalila je Jadrankin izgled, dodajući da izgleda kao tinejdžerka. Kada je pročitala njenu biografiju, usledilo je pitanje, a potom i odgovor koji je sve ostavio bez telsta:

- Pored oca i majke sam izgubila i dete, pa sam dobila anksioznost... Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno...Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla - rekla je Jadranka i svojom izhavom rastužila žiri.

- To je zaista tužno. Treba da se izboriš. Bravo. Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i lepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovde pojavila - rekla joj je Neda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas