Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШЕИКОВА ЖЕНА

"Живим у харему са још 147 жена": Јелена Бин Драи открила како јој је у "ЗЛАТНОМ КАВЕЗУ"! (ФОТО)

Најбогатија Српкиња и супруга шеика Саида Бин Драиа, Јелена Бин Драи, популарност je стекла као Мисс Југославије.

1635317407_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ jelenabindrai
Oglas

Јелена више од десет година живи у Дубаију, а богатство њеног супруга се процењује на две милијарде долара.

Предрасуде

Пре неколико месеци пар је добио четврто дете, сина Рашида, а поред њега имају и деветогодишњу Асју, годину дана млађег Хилала и шестогодишњег Хамдана.

Прочитајте још: НИЈЕ ЈОЈ ЛАКО: Краљица Елизабета добила лоше вести - Доктори јој забранили да "ЦИРКА"! (ФОТО)

Тренирам, а увече шетам по плажи када ми откључају ограду златног кавеза

Јелена је тачно 13. децембра 2020. године све изненадила на Инстаграму је обећала својим пратиоцима на друштвеним мрежама да ће 2021. годину искористити за ресет и преко потребан одмор од социјалних платформи, те да се на њима уопште неће оглашавати у периоду од тачно годину дана.

Тачно као што је и рекла, објава на њеном Инстаграм профилу још увек нема.

Јелена Бин Драи се током година суочила са многобројним критикама у вези изабраника. Људи имају утисак да се удајом за шеика одрекла слободе и да живи "као јадница" у харему. А шта је заправо истина?

"Наравно да живим у харему. Ја сам повампирена Хурем. Мој супруг је Султан Величанствени, то већ знате, и сва срећа па има још 147 жена те га за време ове пандемије не морам тпети и гледати сваки дан", рекла је Јелена кроз смех, па открила како изгледа њен живот у Дубаију.

Прочитајте још: WАYОУТ: ХУРГАДА И ДУБАИ У ОКТОБРУ И НОВЕМБРУ ПО ЛАСТ МИНУТЕ ЦЕНАМА

"Када се не бавим Султановим женама и када ми преостане сат, два слободног времена онда под 'Бин Драи Цапитал' водим здравствени сектор, ИТ-Тецх старт уп сектор, дечији вртић и још покоју компанију. Понекад се бавим и децом, чисто да запамте ко им је мајка. Тренирам, а увече шетам по плажи када ми откључају ограду златног кавеза", рекла је у своме стилу бивша манекенка недавно за "Телеграф".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas