Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Звезда серије "Тајна винове лозе" чека прво дете: Глумац проговорио о принови

Глумац Марко Васиљевић, који је постао звезда серије "Тајне винове лозе" чека своје прво дете са изабраницом Тамаром Трифуновић.

1712566435_mts_serije_07072021_0057.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Он је сада први пут проговорио о принови о породици.

- Када сам се у серији оженио и добио ћерку, већ сам знао да ћу запросити Тамару и шалио сам се како сам то себи призвао. Било ми је фасцинантно кад сам на сету у рукама држао бебу, осећај је заиста био невероватан. Након само два месеца стигла је вест да ћу, попут лика којег тумачим, постати отац. Све се савршено поклопило - сматра Марко и додаје:

- Нисмо планирали бебу, десила се из љубави, што је по мени најбитнија ствар. Знам много парова који стрепе, иду на вантелесну оплодњу и оног тренутка кад одустану, природним путем добију потомство. Занимљиво је да и мој пет година млади брат Никола такође чека сина, разлика између наше деце биће само десетак дана.

Марко и Тамара су заједно три године. Упознали су се на рођендану глумице Јане Милосављевић, на који су звезду ТВ серија "Убице мог оца" и "Тајне винове лозе" натерали да оде.

- У том периоду нисам био расположен за изласке и дружење, али су ме ипак убедили да се појавим. Кад сам стигао, тамо је било петнаест мушкараца и ниједна жена. Ускоро је ушла Тамара и погледи су нам се сусрели, био је то филмски момент. То вече сам се бас трудио да је освојим и сутрадан сам је позвао да изађемо. На том састанку, иако сам обично ја тај који прича, препустио сам њој иницијативу и слушао је пуна три сата. Била ми је симпатична све време и знао сам да је она права соба за мене - каже глумац.

Он је истакао да би волео да присуствује порођају супруге.

- Нисам сигуран како то функционише код нас, али веома бих волео да Тамари будем подршка у породилишту. Не знам какав ћу бити глумац, али мислим да ћу највећи успех постићи ако постанем добар син, супруг и отац, све друго ми је мање важно - закључио је он за "Глорију".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas