
НАЈБОЉИ НАЧИН ЧИШЋЕЊА РОШТИЉА: Црни лук додаје укус месу, а има ОВО битно својство
Са априлом и сунчевим зрацима, можемо слободно да кажемо да је сезона роштиљања отворена!
Са априлом и сунчевим зрацима, можемо слободно да кажемо да је сезона роштиљања отворена!
Да ли сте некад применили овај обичај?
Многи сматрају да је љуска од црног лука не јестива
Висок крвни притисак најзначајнији је фактор ризика за настанак кардиоваскуларних обољења: срчаног удара, срчане слабости, изненадне срчане смрти и шлога.
Сецкање лука за све представља најнепријатнији део приликом кувања
Често купујемо лук у великим количинама, јер нам треба за многа јела.
Курје око је тврдо и веома непријатно задебљање које се појављује на кожи стопала, обично око прстију. Име је добило по томе што његова тврда средина веома подсећа на око вука.
Сматра се изузетно здравим поврћем, али неке његове ефекте нисмо до сада знали...
Црни и бели лук део су већине јела и ретко који ручак можемо да замислимо без њих.
Иако већину намирница држимо у фрижидеру, за неке тада чинимо више штете него користи.