![1719236283_Foto-Shutterstock-pohovane-snicle.jpg](/cache/images/a/4/8/3/6/a483658c7d53458f14df9e25464b710f09b723de.jpg)
ТРИК ЗА ПОХОВАНЕ ШНИЦЛЕ: Додајте један јефтини састојак и оно ће се жутети као дукат
Тајна искусних домаћица
Тајна искусних домаћица
Оно у чему поједини државници, политичари и историчари нису успели, да у исти контекст ставе маршала Тита и вожда Карађорђа, пошло је за руком, макар на пољу гастрономије, Миловану Мићи Стојановићу.
Мало ко би одолео чоколадној посластици. Не морате више молити маме или баке да вам направе омиљени слаткиш, већ то можете учинити сами за само пар минута.
Многи ће се изненадити колико је просто
Трик који вам може помоћи да кромпир буде хрскав споља, а мекан изнутра
ове грешке могу поптуно уништити укус пасуља
Ево како су домаћице у старој Југославији прале веш, везле, плеле и кувале
Већина греши када је у питању додавање овог зачина
Аустријанци за јело у угоститељским радњама годишње у просеку потроше 1.600 евра, а тако је у већем делу Европе.
Савет који вам може помоћи да се отарасите непријатних мириса