Шта нутриционисти једу за ручак? Једно је свима заједничко
Планирање здравог и заситног ручка уме да буде права свакодневна дилема – нарочито ако покушавате да оброк буде укусан, хранљив и једноставан за припрему.
Планирање здравог и заситног ручка уме да буде права свакодневна дилема – нарочито ако покушавате да оброк буде укусан, хранљив и једноставан за припрему.
Ако прескочите ручак, можете се прејести касније током дана да бисте то надокнадили. То може довести до нездравог грицкања или једења већих порција за вечере. Који су састојци здравог ручка за...
Здраво јело у чијем укусу ћете уживати
Још једно од јела кето, лцхф и лоw царб кухиње сачињено од ћуфти и поврћа, са веома ниском процентом угљених хидрата
Бела чорба посебно прија у хладним зимским данима!
Паста са спанаћем успеће и почетницима у кухињи.
Ова чорбица је и те како здрава, а не гоји.
Сто грама купина има само 45 калорија, а у исто време садрже дневну дозу влакана, витамина и минерала који помажу добро варење, низак ниво шећера у крви и дају соећај ситости.
Пилећа џигерица може да се једе са кромпиром, неким другим прилогом, али и само са зеленом салатом.