Šta nutricionisti jedu za ručak? Jedno je svima zajedničko
Planiranje zdravog i zasitnog ručka ume da bude prava svakodnevna dilema – naročito ako pokušavate da obrok bude ukusan, hranljiv i jednostavan za pripremu.
Planiranje zdravog i zasitnog ručka ume da bude prava svakodnevna dilema – naročito ako pokušavate da obrok bude ukusan, hranljiv i jednostavan za pripremu.
Ako preskočite ručak, možete se prejesti kasnije tokom dana da biste to nadoknadili. To može dovesti do nezdravog grickanja ili jedenja većih porcija za večere. Koji su sastojci zdravog ručka za...
Zdravo jelo u čijem ukusu ćete uživati
Još jedno od jela keto, lchf i low carb kuhinje sačinjeno od ćufti i povrća, sa veoma niskom procentom ugljenih hidrata
Bela čorba posebno prija u hladnim zimskim danima!
Pasta sa spanaćem uspeće i početnicima u kuhinji.
Ova čorbica je i te kako zdrava, a ne goji.
Sto grama kupina ima samo 45 kalorija, a u isto vreme sadrže dnevnu dozu vlakana, vitamina i minerala koji pomažu dobro varenje, nizak nivo šećera u krvi i daju soećaj sitosti.
Pileća džigerica može da se jede sa krompirom, nekim drugim prilogom, ali i samo sa zelenom salatom.