Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИГНОРИСАЊЕ

Одједном је постао ХЛАДАН: Ако вас партнер ИГНОРИШЕ урадите следећу ставр

Ако сте га питале шта није у реду и он не жели да открије, пустите. Дали сте му прилику да каже шта га мучи, а ако то не жели најбоље је да свако крене својим путем.

1611658169_Depositphotos_194635446_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Неретке су ситуације да код људи који су дуго у вези се дође до међусобног игнорисања партнера.

Без објашњења шта се догодило - и то чешће раде мушкарци.

Ођедном је постао хладан...

Пред женама је тада безброј знакова питања и не могу да престану да разбијају главу питањем шта су погрешно урадиле. Постоји неколико потенцијалних разлога, па ако се икада нађете у таквој ситуацији добро размислите о следећим стварима. Осетио је да сте ви више заинтересовани од њега.

Прочитајте још: Раскинули сте, а и даље се волите: Ово су грешке које правите у вези

Понекад, када мушкарци почну да примећују да је жена "полудела" за њима, губе интересовање и не желе да буду у таквом односу. Они не желе да ви мењате своју рутину како бисте им угодили, а ни ви то не треба да радите, због себе.

Немојте себи дозволити да вам живот зависи од његовог расположења. 

Осим тога, понекад мушкарци не могу да се носе са вашим осећањима, посебно ако су она интензивна.

Прочитајте још: Три сна о СЕКСУ који нас најчешће ПРОГОНЕ током ноћи

Неки мушкарци, чим осете да жена није претерано заинтересована, беже од ње. Не желе да себе доведу у ситуацију да буду повређени или остављени, па радије сами прекидају. У оваквој ситуацији можете поправити ствари - једноставно се мало више потрудите и покажите више интересовања за њега.

Фото: Депозит

Не жели да се свађа, лакше му је да игнорише

Мушкарци јако тешко улазе у сукобе и расправе са женама, а стручњаци кажу да је то зато што желе да избегну женине сузе због којих их гризе савест. Ако сте га питале шта није у реду и он не жели да открије, пустите. Дали сте му прилику да каже шта га мучи, а ако то не жели најбоље је да свако крене својим путем.

Прочитајте још: Жене неким стварима придају толико значаја, а мушкарци неће ни да примете: О чему се тачно ради?

Док неки мушкарци своју пажњу посвете само једној жени и излазе с њом, други воле да "шарају" и буду са неколико жена истовремено како би "истражили све опције". Кад такви одлуче да се посвете само једној жени, врло вероватно ће у потпуности прекинути контакт са свим другима.

Будући да карактер не можете променити, када приметите да не излази само с вама треба да му кажете шта очекује и од њега.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas