Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊА

Балкански НОСТРАДАМУС: Ево шта је баба Ванга предвидела за 2021. годину и шта се обестинило

Кад је реч о пандемији корона вируса, није је предвидјела као такву, али је најавила да ће 2020. Европа бити у великој економској кризи што се догодило као последица пандемије...

1632676720_225321_baba-vanga1_ls.jpg
Фото: YouTubeScreenshot/history
Oglas

Баба Ванга, правим именом Вангелиа Пандева Димитрова Гуштерова, била је једна од најзначајнијих пророчица новије историје. Прву популарност невероватно тачним предвиђањима стекла је на простору бивше Југославије и Советског савеза, а поготово у родној Бугарској.

Како је предвидела догађаје до 3793. године, укључујући и 3. светски рат који би требало да почне 2010. године, број њених поклоника и критичара се убрзо повећао широм света.

Предвиђања за 2021. годину

Баба Ванга је рекла да ће 2021. бити година у којој се проналази лек за рак.

- Доћи ће дан када ће рак бити зауздан железним ланцима - наводи се да је предвидела Ванга.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

У њеном пророчанству стоји да ће ове године руски председник Владимир Путин бити жртва атентата. Наводи се да ће на Путина атентат извршити неко из његове службе безбедности Међутим, у пророчанству не пише да ли ће руски председник преживети или не. До данас, ово пророчанство се није обестинило.

Такође, Баба Ванга предвиђа да ће екстремни исламисти извести напад на тлу Еуропе.

- Екстремисти ће употребити арсенал хемијског оружја против Европљана - својевремено је сведочила Ванга.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

- Долазе тешка времена. Свет ће патити од пуно катаклизми и великих катастрофа - тврдила је Ванга.

У једном од најбизарнијих предвиђања, Баба Ванга је рекла да ће „змај побиједити човјечанство 2021. године". Наводно је рекла да ће снажан змај заузет свјт.

- Три дива ће се ујединити, неки ће људи имати црвени новац. Видим бројеве 100, 5 и пуно нула - наводи се у пророчанству.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Неки су змаја протумачили као симбол Кине, а три дива глобалне велесиле - Кину, Русију и Индију. Црвени новац могао би бити кинески јуан или руска рубља, обоје црвене боје.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas