· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

БЕОГРАЂАНКЕ пркосе кишним данима! Ево које одевне комбинације се фурају Кнез Михаиловом улицом (ФОТО)

Упркос температурним осцилацијама, Београђанке диктирају модне трендове...

1621033416_Depositphotos_414312512_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Смена сунца и кише, ведрог и тмурног неба, високих и ниских температура...Београђанке за то не маре и фурају модне трендове који се носе само на модним пистама у Паризу или Милану. Тако је било и последњег радног дана у недељи за нама.

Прочитајте још: Ако нисте стигли да поједете све БАНАНЕ које сте купили, постоји трик који ће им продужити рок

Наиме, ове две младе даме усликане су у главној шетачкој зони Београда, у Кнез Михаиловој улици у савршено одабраним модним комадима који пркосе учесталим кишним налетима последњих неколико дана у српској престоници.

Прочитајте још: Не просипајте воду од пиринча, просипате новац! Вода пуна скроба решава још један чест кухињски проблем!

Оне су се определиле за кратке мини сукње. Једна од њих савршено их је уклопила са папучама и боди мајицом на бретеле. Њена другираица, понела је MUST HAVE комад који се ове сезоне налази на излозима највећим робних марки - комплет који чине сукњица или шортс у комбинацији са топом или сакоом.

Прочитајте још: Можда ћете се изненадити: Знате ли да ове намирнице у себи садрже вештачке боје?

Погледајте ове две младе даме и потражите иснпирацију за свој стајлинг.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.