Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕКЕ МОДЕЛЕ ВЕЋ ИМАТЕ У ОРМАРУ! Ових 14 трендова биће прави ХИТ наредне сезоне

Модне ревије широм света диктирају нам предстојеће трендове, те смо за вас издвоји топ 14 трендова за сезону пролеће/лето 2022.

1646833711_people-g700a8bab6_640.jpg
Oglas

1. Низак струк 

Иако су дубоке панталоне биле хит преко 10 година, време је за повратак старих трендова са поцетка 2000-их. Панталоне и сукње ниског струка најављени су као тренд за предстојећу сезону, а ако то упарите са кратким топом који открива струк и кукове, ваш стајлинг биће пун погодак. 

 

2. Плисиране сукње 

Овај тренд се провлачи већ кроз пар сезона, тако да ће и ове предстојеће сезоне бити веома популаран. Плисиране сукње средње дужине небитно ког дезена, да ли су једнобојне или шарене, све док су плисиране бићете у тренду. 

 

 

3. Металик боја 

Наредне сезоне металик боја замениће шљокице. Прво зато што је лепше и отменије, друго зато што су шљокице штетне по животну околину. Металик боје су далеко софистицираније и лепше, а оне које ће доминирати јесу златна и сребрна, које ће на сунцу изгледати као течни метал који се прелива преко вашег тела. 

 

 

4. Провидна тканина

Овај врло изазиван и смео тренд ће заузети своје место под сунцем наредне сезоне. Вероватно је недостајало мало изазова након две године проведене у џемперима и тренеркама, те на пистама широм света провидна гардероба била је један од топ трендова за најаву наредне сезоне. 

 

 

5.  Ултра мини-сукње

Иако су плисиране сукње средње дужине најављене као летњи хит, мини сукње нимало не заостају. Ове мини сукње враћају нас у деведесете када су их сви супермодели носили. Небитан је принт, материјал или дезен, што краће - то боље! Као што и сами видите у наредној сезони, тренди је откити што више коже. 

 

6. Бело одело 

Одела нису на радару модне индустрије била јер је цео свет радио од куће. Добра ствар за оне који воле мање провокативни, а више елегантнији стил јесте да се одела враћају ове сезоне. Бела или светла одела са јаким раменима, биће апсолутни хит! 

 

 

7. Хулахопке 

Иако се овај тренд углавном везује за зиму, хулахопке ће бити апсолутни хит предстојеће сезоне. Дубоке чизме, хулахопке и дубоке чарапе испод летње гардеробе, ако је веровати ревијама широм света носиће се ово лето.

 

 

8.  Врпце, каишеви и трачице 

Иако је ово популарно већ неко време, биће хит и ове сезоне. Да ли су у питању топови са врпцама, хаљине или панталоне са каишевима, нећете погрешити ако изаберете било који од ових трендова. И купаћи костими са врпцима наставиће да буду хит и ове сезоне иако можда нису практични за сунчање. 

 

 

9. Флуоресцентно жута

Неонске боје се сезонски често враћају у моду. Предстојеће сезоне најављена је неон жута као хит за лето, а препорука је да се од главе до пете обучете у неон жуту како би сте скроз употпунили предстојећи тренд. 

 

 

10. Плетена трикотажа 

Трикотажа је ретко летњи тренд, али након модних ревија које су представиле гомилу летњих хекланих ствари у облику мреже, обећава да ће се то бити летњи тренд ове сезоне. Биће популарне хеклане мајице, прслуци, панталоне, сукње, па чак и торбе. Ова гардероба се више неће везивати само за плажу, већ као и комбинација за излазак у град. 

 

 

11. Изрези на хаљинама 

Иако кад се овај тренд појавио, многи нису веровали да ће заживети оволико дуго. Међутим даме широм света воле да носе хаљине са различитим ирезима, те ће такве хаљине бити популарне и овог лета. 

 

 

12. Женствени стил 

Већ неко време романтични и женствени стил нису на радару модне индустрије. Али то се мења наредне сезоне, тако да прелепе романтичне пуфнасте хаљине, пастелних и ружиних боја биће тренди ове сезоне. 

 

 

13. Видљив доњи део гердеробе

Још један смели тренд јесте, видљив горњи део доњег веша. Овај тренд може изгледати јако лепо, ако се упари са одговарајућим комадом гардеробе. Најбоље је комбиновати са неким блејзером или са хаљином која има већи изрез. 

 

 

14. Гломазне торбе 

Као што можемо видети, многи стари трендови се враћају, па тако и гломазне торбе! Време је да се поздравимо са нашим малим торбицама у које ретко шта може да стане и отварамо врата новом тренду - много практичнијем, а то су гломазне тобе у које све може да стане!

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas