Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГРЕШКЕ

Били су СЕКС СИМБОЛИ: Они су упропастили себи живот пластичним операцијама! (ФОТО)

Која је цена лепоте? Колика је храброст потребна да би човек отишао на пластичну операцију иако зна да су код многих људи пошле по злу?

1632724512_Kortni-KoksDzeniferAnsiton.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Недавна вест да је лице супер-модела Линде Еванђелисте потпуно изобличено после пластичне операције муњевито се проширила светом. Међутим, није она једина, а ни прва којој су пластичне операције упропастиле живот.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је пронашла један комад гардеробе који носи целе јесени (ФОТО)

Многе звезде су зажалиле због пластичних операција на које су отишли у жељи да се подмладе, освеже, пролепшају. Линда Еванђелиста је отишла на операцију која је требала да подстакне њене ћелије да подмладе кожу, али догодило се обрнуто.

Линда Еванђелиста је годинама ћутала о томе, пала у тешку депресију и када су је медији приметили на улици, потпуно изобличену - одлучила је да проговори. Манекенка ће тужити компанију, али да ли ће јој то донети мир и сатистафкцију?

- Линда ти си снага и твоја лепота ће заувек остати препознатљива! Браво - охрабрила је Синди Крафорд другарицу Линду Еванђелисту. Подржале су је и остале другарице попут Кристи Тарлингтон.

Пре супер-модела и многе друге звезде су, у страху од старења, упропастиле свој живо.

Прочитајте још: Спектакл на СВАДБИ: Снимак Адел (39) која тверкује у вечерњој хаљини видело 7 милиона људи (ВИДЕО)

Кортни Кокс

Године 2017. Корни Кокс је јавно испричала за колико се каје што је отишла да у лице угради филере и ботокс, јер више не личи на себе. Звезда "Пријатеља" потпуно се изобличила. Њено лице више није имало израз, није могла да помера уста, очи, потпуно је постала каменог лица.

- Кренуло је као лавина. Више нико није хтео да ми да улогу. Изгледаш супер, зашто не би додала само малу инекцију да исправиш бору. Не размишљаш. Први ефекат је одличан, сви кажу изгледаш одлично, а онда одједном сви сматрају да си чудовиште - испричала је Кортни Кокс.

Тара Рид

Хајди из "Хилса"
Хајди Монтањ, глумица, ишла је на операцију носа 2010. године. После тога је још 10 пута ишла да поправља изглед. Операција груди је пошла по злу и завршила је каријеру.

Глумица култног америчког филма "American Pie" (Америчка пита) Тара Рид изгубила је могућност да настави да се бави глумом.

Добила је килу на стомаку, упропастили су јој груди...

Наиме, она је почетком 2000-тих отишла на пластичну операцију груди и стомака. Тари (45) су 2004. године оштетили стомак приликом операције и упропастили груди. Касније је ишла на неколико "поправки".

Прочитајте још: Шок на додели Еми награда: Меган Маркл ИСМЕЈАНА и понижена!

- Добила сам килу, огромну избочину на стомаку и више никада нисам обукла бикини. Изгубила сам много уговора - рекла је Тара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

Викторија Бекам

Неколико пута је бивша чланица "Спајс грлс" групе причала о томе колико се каје што је уградила сеиликоне у груди.

Прочитајте још: Време је за ЏЕМПЕР, али испоштујте ТРИ правила да не би испали смешни(ФОТО)

Викторија Бекам (47) је извадила и отворено је причала да свако треба да воли своје тело, јер су силикони велика грешка.

Мики Рурк је изобличен Фото: Епа

Мики Рурк

Један од најпожељнијих мушкараца 80-тих постао је чудовиште. Микија Рурка је желела свака жена после еротског филма "9 ½ недеља", али он је убрзо ушао у свет пластичних операција.

Мики Рурк (69) је, наводно,са операцијама почео када му је бокс уништио секси црте лица, али он није знао да стане. Ботокс је убрзигавао годинама и сада не личи на себе.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон добила снајку: Млађи брат Џејмс се оженио у тајности (ФОТО)

- Очигледно сам отишао код погрешног доктора који ми је давао погрешне савете - закључио је Мики Рурк.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas