· · Коментари: 0
ОПРАШТАЊЕ

"Било јој је важно само то да публика буде срећна": Амерички сценариста објавио потресно писмо у којем је открио детаље из Мириног живота

Амерички писац Џозеф Мајкл Стразински опростио се од глумице писмом које је објавио на Твитеру.

1611392573_pjimage--10-.jpg
Фото: Принтскрин / јутјуб / Хигхлигхт Медиа / Греат Апоцрyпхатор

Овај сценатриста је аутор серије "Бабyлон 5" у којој је Мира Фурлан имала запажену улогу

У писму које је Стразински на Твитеру објавио, описао је свој однос са Миром, као и однос који су имали Мира и Горан, али је открио и неке детаље о последњим месецима њеног живота.

Он је у објави поред писма написао:

- Ноћ је велике туге, јер је наша пријатељица и другарица отишла путем где је не можемо стићи. Али као и код свих ствари, стићи ћемо је с временом и верујем да ће и она имати много прича да нам исприча и много нових улога да подели са универзумом.

Прочитајте још: "Била је југословенска глумица неког нашег бившег живота": Воја Брајовић описао колико му је значила Мира Фурлан

- Кад је Мира Фурлан дошла на аудицију за Бабyлон 5, њена матична држава Југославија била је у превирању и распадала се у две одвојене земље. Током нашег првог састанка разговарали смо о њеном раду и њеном животу, а сазнао сам да је била део турнејашке позоришне групе која је наставила да прелази границе државе која се распада упркос примању претњи смрћу с обе стране у рату. 

Дивио се њеној храбрости, а она је слегнула раменима и одмахнула руком, говорила је да нема ништа да изгуби и "да уметност не би требало да има границе".

Прочитајте још: Ово нисте знали о Мири Фурлан: Ево шта никада није радила

У писму је написао да је Мира била ватрена, неустрашива и да је те особине пренела у лик Делен.

О Мирином супругу Горану написао је само речи хвале:

- Њен супруг Горан увек је био стена њеног живота. Био је и јесте господин, духовит, изврстан редатиљ и уметник колико и Мира, што их је учинило идеалним паром. Ретко сам видео двоје људи који су били крајње намењени једно другоме.

Било јој је важно само то да је публика била срећна.

- Већ неко време знамо да се Мири нарушавало здравље ... Нисам сигуран да је ово право време или место за расправу о пукој случајности онога што се догодило ... И сви се данас плаше. Стално смо се надали да ће се побољшати. У групној е-пошти послатој глумачкој екипи пре неког времена чуо сам да се можда побољшава.

У писму наводи да је Питер Јурасик њиховој глумачкој породици јавио да Горан доводи Миру кући:

- Мислите ли, он је доводи кући као да јој је сада боље или је доводи кући као кад је доводи кући?

- Доводи је кући, Џо - рекао је Питер и чуо сам паузу у његовом гласу док је то говорио.

Прочитајте још: ОД ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ДИВЕ ДО ХОЛИВУДСКЕ ЗВЕЗДЕ: Мира Фурлан остаће упамћена по овим улогама (ФОТО)

И као породица одржали смо састанак и започели дуго чекање које се сада завршило.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.