· · Komentari: 0

Ovo niste znali o Miri Furlan: Evo šta nikada nije radila

Bila je jedna od najskromnijih jugoslovenskih diva

1611340442_mira.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Kanal Ri

Mira Furlan, preminula je u 65. godini, ali iza sebe je ostavila filmske i serijske uloge kroz koje će živeti.

Pročitajte još: OD JUGOSLOVENSKE DIVE DO HOLIVUDSKE ZVEZDE: Mira Furlan ostaće upamćena po ovim ulogama (FOTO)

U jednom intervjuu za američke medije, ispričala je sve o brojnim nagradama koje je dobila, ali i da je slava nikada nije ponela. Bila je veoma skromna, a ono što je zanimljivo je i činjenica da svoj nijedan film nikada nije pogledala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Furlan (@mirafurlan_)

- Ne znam, ne mogu to. Svaki put me zgrozi vlastita slika. Valjda zato što glumimo „iznutra“, imajući poverenja u oko osobe zvane režiser - da nas usmeruje, da nas menja i upućuje. „Spoljna slika“ me zbunjuje, strana mi je, nisam se u stanju s njom suočiti. A možda mi je i zapravo neinteresantna. Veliki sam pristalica stava da je važan proces a ne rezultat. Za mene je uvek, bez izuzetka, proces bio važniji od rezultata - rekla je Mira u intervjuu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.