· · Коментари: 0
ШОК

Како данас изгледа главни НЕГАТИВАЦ из филма ТИТАНИК? (ФОТО)

Титаник важи за један од најбољих и најгледанијих филмова икада, а о појединим глумцима и дан данас се прича.

bili-zejn-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Лоопер

Поред Кејт Винслет и Леонарда ДиКаприа, једну од најзапаженијих улогао имао је глумац Били Зејн, који је тумачио лик милијардера Каледона Хоклија, који је у филму био верен са Роуз.

Прочитајте још: Он је освојио срце Бритни Спирс: Након бројних скандала певачица поново као некада (ФОТО)

Иако је у овом остварењу био веома згодан, маркантан и одавао утисак неодољивог мушкарца, данас овај "злоћа" изгледа потпуно другачији, односно ни налик оном лику из филма где је имао веома јак и отмен став.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мy верy талентед цо-стар, деар фриенд, анд аб xyлопхоне @цоллинсцхадм јуст информед ме ( бy ме И меан еверyоне он Инстаграм) тхат оур ласт инсталлмент оф оур францхисе #сниперултиматекилл (анд И’м плагиаризинг хере) јуст бецаме тхе #1 мост wатцхед мовие он #нетфлиx ин дозенс оф цоунтриес тхесе паст wеекс, инцлудинг мост рецентлy ин #индиа #Бразил #цоломбиа #Аргентина анд #уругуаy Цонгратулатионс то тхе ентире цаст анд цреw! @сонyпицтуресхомеентертаинмент #стаге6 #киллингит ?

А пост схаред бy Биллy Зане (@биллyзане) он

На неким фотографијама, Зејн не личи уопште на себе. Ћелав је и пустио је стомак. А да ли бисте га ви препознали, погледајте фотографије па просудите сами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#годносе

А пост схаред бy Биллy Зане (@биллyзане) он

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.