Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ЗВЕЗДЕ

ЧУВЕНИ астролог Славица тврди: Ово је година НЕСРЕЋА, али на ЈЕСЕН стиже важна ВЕСТ из КИНЕ која ће ШОКИРАТИ свет

До краја године ће се дешавати несреће, људи ће губити новац и ствари. Србија ће издржати, а од пролећа ће процветати.

1598354472_slavica-zivanovic-2907-2020-16.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Да ли зевзде знају шта же се дешавати са короном? Када ће епидемија почети да јењава? На ово питање, одговор даје чувени астролог Славица Живановић.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Славица је била председник Удружења астролога Југославије, цењена је у свој послу и специјалиста за хороскоп Новака Ђоковића о чему можете читати ОВДЕ. Она тврди да су звезде најавиле корону:

- Корона је почела да се шири крајем октобра и почетком новембра прошле године, јер је тада Меркур био ретроградан, у Шкорпији. Крајем новембра Марс је био на 150 степени од Нептуна, што је класични показатељ инфекције и болести - каже Славица.

Марсе је прошлог октобра најавио болести...

Крајем октобра Марс је прелазио екватор, али ретко ко је приметио да је и том тренутку Јупитер правио у паралелу са Сатурном и оба са Плутоном!

Санкције и насиље
- Однос Јупитер-Сатурн је дефинисан као Божја воља; Јупитер-Плутон као плутократија и богаство, а Сатурн-Плутон као напоран рад, окрутност, насиље и дефиниција читавог односа је: укидање будне свести и санкције. Мислим да је овим све речено - истиче Славица.

Тренутно Јупитер, Сатурн и Плутон и даље имају егзактне паралеле, што на неки начин продужава целу ситуацију. Аспект Урана и Нептуна је престао средином априла - па сви полако, али сигурно долазимо свести.

Борба са короном се наставља, а круг се затвара до новембра и тада следи - шок!

- Крај године ће донети егзактне аспекте по лонгитуди између Сатурна, Нептуна и Јупитера. Може се рећи да се борба добра и зла наставља, а Бог даје прилику свима да покажу своје право лице - закључује Славица.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

Међутим, најзанимљивији је податак да ретроградни Меркур у октобру и новембру може да донесе новасазнања о правој природи болести, јер ће тада бити затворен цео круг. Меркур ће се вратити из Шкорпије у Вагу а то је знак Кине.

Славица Живановић Фото: В. Данилов

Шта чека Србију?

- Нема кратке анализе за нашу ситуацију, јер смо пуни енергије која тражи излаз - каже Славица.

На срећу, та енергија би требало да има аутентично позитивну и директну манифестацију. У недостатку таквог директног израза долази до излива и њене злоупотребе. Сатурн је на екватору. Дакле, издржаћемо, јер морамо да издржимо. Наш Јупитер је био у Водолији па то можда следеће године донесе нове и боље идеје и дане - закључује Славица.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

За многе људе ће период ретроградног кретања Меркура бити повољан.

Период несрећа
- Не купујте техничку робу ако не морате, јер ћете је враћати. Неки ће имати и озбиљније повреде ишчашења, ломљења, а неки и саобраћајке - упозорава Славица.
Ретроргадни Меркур је одличан за писање...

- Између једне четвртине и једне трећине човечанства поруке ретроградног Меркура разумеју интуитивно, а он је одличан за писање, мада, са много словних грешака - каже Славица.

Не подлежите негативним мислима. Живите нормално, без планова.

Током ретро-Меркура Славица саветује да не треба подлезати негативним мислима, информацијама и нервирању!  Треба нормално живети, али не треба очекиваи да ће све ићи како сте планирали.

Очекујте проблеме у комуникацији и несреће.

- Очекујте свакодневне проблеме у комуникацији, губљење ствари, енергије и новца, читав низ проблема и баксузлука - каже Славица.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Следећи период ретроградног Меркура је од 13. октобра до 3. новембра. Кретаће се уназад кроз знак Шкорпије, и зауставиће се на 26. степену Ваге, одакле ће се "окренути" и поново прећи у директно кретање. Истовремено је Марс ретроградан у знаку Овна, свом седишту, све до 14. новембра.

Следи период преокрета, трошења енергије...

- То је период када се могу очекивати забуне и преокрети, али и распон од узалудног трошења енергије до злоупотребе, а видећемо где и како. Јер, планете и звезде само нуде, а људи су ти који делају. У том периоду је Месец на екватору и то подиже емоције - закључује Славица Живановић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas