Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли знате на шта је Аркан био слаб, а то није ЦЕЦА? Изненадићете се

Никада није пио алкохол. Презирао је пушење. Пријатељи су у његовом окружењу знајући за то гасили цигарете чим би се он појавио.

1610710231_138939307_418547626032179_2765131230714958063_n.jpg
Фото: Архива Новости
Oglas

Једна од Арканових слабости били су слаткиши. Обожавао је колаче. И на ратишту је, како су причали његови саборци, често помињао слаткише. Зато је касније и отворио посластичарницу. Говорио је да никада није маштао да постане славан, да је желео да буде бинисмен и ради посао најбоље што уме, да буде посластичар како је говорио пријатељима.

Фото: Архива Новости

Познато је да је у скупштинском ресторану најрађе јео колаче, омиљене су ми биле шампите и сок од поморанџе. Говорио је да јако воли слаткише и да свако има тако неку слабост.

Подсећање

Жељко Ражнатовић убијен ја на данашњи дан пре 21 годину.

На дан када је убијен, са њим у хотелу била је и његова супруга Цеца Ражнатовић. Како је својевремено испричала у исповести за медије, са њом је била и њена сестра Лидија. Аркан је мало био са њима по радњама, мало са пријатељима.

Ражнатовићка је раније у једној својој исповести потврдила да након те 2000. године никада није више крочила на место страшног злочина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas