· · Коментари: 0

ЕКСПЛОЗИЈА СА РАЗГЛАСА: Нада Топчагић ушетала у милански ресторан, на рођендан Златана Ибрахимовића и НАПРАВИЛА ШОУ, ево како је он реаговао! (ФОТО/ВИДЕО)

Фудбалер Златан Ибрахимовић је прави фан наше познате певачице.

1633330293_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/топцагицнада

Све је почело када се Ибрахимовић појавио као специјални гост на италијанском естивалу Санремо, где је приредио шоу. Он се на сцену попео уз песму Наде Топчагић "Јутро је". Како је то изгледало, погледајте на снимку испод.

Прочитајте још: Ћерка Гордона Ремзија ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ након сексуалног напада - "Има толико малих идиота који желе да искористе девојке" (ФОТО)

Изненађење за 40. рођендан

Певачица Нада Топчагић се просто одушевила овим гестом, па је одлучила да се реваншира познатом фудбалеру.

Златан Ибрахимовић слави 40. рођендан, а пријатељи су одлучили да га изненаде Надом Топчагић, која се одмах одазвала позиву.

Наша певачица дочекала га је у недељу увече на прослави и била гост изненађења. Чим је ушао у салу елитног миланског хотела, са разгласа се зачула песма "Јутро је", а Нада је запевала уживо - на одушевљење свих.

 

"Златанов 40. рођендан. Краљица са 'Јутро је' на лицу места. Свет је добио оно што је заслужио, а то сам ја! Љуби вас и воли Надица. Више информација од сутра", објавила је Нада на свом Инстаграм профилу, уз фотографије са журке.

Наравно, сликала се са Златаном, а ту је био и познати француски фудбалер Пол Погба, са којим је Златан играо у Манчестер јунајтеду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.