Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Гордона Ремзија ЗАВРШИЛА У БОЛНИЦИ након сексуалног напада - "Има толико малих идиота који желе да искористе девојке" (ФОТО)

Гордон Ремзи похвалио је своју ћерку Холи јер је пребродила два сексуална напада због којих је тражила помоћ у болници за ментално здравље.

1633274803_pjimage--32-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ hollyramsayy
Oglas

Двадесетједногодишња ћерка Гордона Ремзија је први пут храбро проговорила о мукама у августу у свом подкасту.

Прочитајте још: Ћерка Стива Џобса има МИЛИЈАРДЕ на породичном рачуну, а ево ЧИМЕ СЕ БАВИ! (ФОТО/ВИДЕО)

Породица јој помогла у оздрављењу

Напади су се догодили када је била 18-годишња студенткиња, а отац је заслужан за то што је успела да преброди трауму.

У новом интервјуу, Гордон (54) је рекао да је Холи сада на добром месту. Рекао је: "Холи је имала јако тежак период. Сада је у невероватној позицији и бавила се тим питањима. Пандемија, са ове тачке гледишта, била је савршено време јер смо морали да проведемо квалитетно време заједно и морали смо да разумемо кроз шта је све прошла. Сада је потпуно добро. Постојао је процес оздрављења."

Отац петоро деце био је посебно опрезан када су у питању његове три ћерке и потенцијалне везе. Рекао је: "Да, јако је тешко јер има толико малих идиота који желе да искористе наше девојке."

Посттрауматски поремећај

Холи је раније рекла да је након напада патила од посттрауматског стресног поремећаја, иако јој је требало времена да схвати ефекат који је то имало на њен живот. Говорећи у свом подкасту, рекла је:

"Ишла сам на Универзитет, студирала модни дизајн и свидело ми се. Али у другој половини прве године на мене је утицао посттрауматски поремећај и нисам имала појма да се то дешава. Често сам излазила, изостајала на часовима. Уопште нисам уживала. Много сам се борила."

"Поремећај је био резултат два сексуална напада када сам имала 18 година. Никоме нисам причала о томе, тек годину дана касније. Само сам га закопала у кутију у дну мисли." 

Након што је у болници за ментално здравље добила дијагнозу, период оздрављења је могао да почне.

"Збуњујуће је и покушавам да преузмем контролу над својом причом и да то искористим да направим нешто добро." 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas