Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊЕ СУМИРАЊЕ УТИСАКА

Глумица Анђела Јовановић: Година за нама је донела важну ЛЕКЦИЈУ - речи мог ДЕКЕ су поука свима!

Популарна млада глумица освојила нас је улогама у серијама "Војна академија", "Швиндлерима", "Мама и тата се играју рата"...

1608548884_anela-jovanovic.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/_блејзмодести
Oglas

На малим екранима појавила се још као дете, али је своју популарност стекла у бројним домаћим серијама. Насмејана, увек ведрог духа и прородне лепоте која осваја на први сусрет. Глумица Анђела Јовановић, ћерка славних Бранке Пујић и Драгана Јовановића, за Магазин Новости сумира годину за нама, открива своје новогодишње жеље и има снажну поруку за наше читаоце.

  • Како ћете прославити Нову годину?

- Нову годину прославићу са најближима, као и до сада. Мени је страшно важно да је породица на окупу. Сада под овим новим околностима видећемо да ли ће то бити на некој врсти социјалне дистанце, али дефинитивно ми је важно да будем са људима које волим.

Прочитајте још: Певачица Катарина Остојић Каya за Новости открива: Ево шта је НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН који сам добила за Нову годину (ФОТО)

  • Који је најлепши поклон за Нову годину који сте добили до сада?

- Мислим да ми је ове године најлепши поклон био за Нову годину, јер ми је некако каријерно, на том плану, али и приватном плану донела највише среће. Неке људе сам упознала, љубав неку коју сам осетила и топлину. 

Прочитајте још: Марина Мирковић за Магазин Новости: Короне се у 2020. најмање сећам, пријатељи и породица су увек највећа подршка и мотивација

  • По чему ћете памтити 2020. годину, а да није корона?

- Завршила сам мастер у Лондону, снимила сам своју прву песму, снимила сам главну филмску улогу и најважнију улогу у свом животу, у "Нечистој крви" улогу Ташане. Тако да мислим да се много ствари десило.

  • Која је ваша новогодишња жеља?

- Ја увек имам исте новогодишње жеље, а то је да моји ближњи буду здрави, људи које волим. Да се сви увек помолимо за све људе, оне добре и оне мање добре. Да свуда у свету влада мир и љубав. Као што мој дека каже, љубав је све, а без љубави је ништа.

Прочитајте још: Глумица Ања Мит ову годину ће памтити као најдужу, а за Магазин Новости је открила које су њене новогодишње жеље

Прочитајте још: Глумица ИВА ШТРЉИЋ: Година 2020. ме је много обрадовала, а знам да јој није било лако 

  • Која би била порука за наше читаоце?

- Речи мог деке су и моја порука за читаоце. Само мир и љубав и да из целе ове ситуације извучемо неку важну лекцију, а то је да негде одредимо свој приоритете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas