· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 13. МАЈ: Јарца мучи љубав, Бик добија добру вест, а један знак на ИВИЦИ сукоба

Стрелац наставља са низом гафова...

ОВАН

Заинтересовао вас је неко нов и тренутно покушавате да се усредсредите на то. Не залећите се у нове љубавне авантуре нарочито ако још увек нисте рашчистили с неким из прошлости. Успомене које вас муче, могу постати непремостива препрека за нову романсу.

Ован има ново интересовање, Бик сазнаје позитивну вест, а Близанци су нервозни.

БИК

Избегавате контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, пословност не познаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите пар састанака на којима ћете, на крају, сазнати неколико позитивних новости које вас лично афирмишу.

БЛИЗАНЦИ

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера постоји велика шанса да кризу пренесете и на своје окружење. Уз помоћ једног члана породице повратићете оптимизам иако реална ситуација, и даље, налаже велики опрез.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

РАК

Очекује вас важна лекција у којој морате да савладате своју страственост која је ваша главна особина која често ради против вас. Свесни сте својих потенцијала, али, исто тако морате бити свесни да не можете главом кроз зид.

Рак је страствен, Лав пун себе, Девица на ивици сукоба.

ЛАВ

Пуни сте себе и на путу да остварите велике планове. Знате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. Дан доноси низ повољних могућности, па их, због тога, спремно дочекајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

ДЕВИЦА

Безазлена ситуација с партнером прети да се претвори у озбиљан сукоб. Ваша очекивања и оно што добијате су у нескладу. Пре него што закомпликујете односе, размислите још једном да ли је проблем довољно крупан да бисте од тога правили драму.

Прочитајте још: Јупитер је ушао у Рибе и астролози најављују ПРЕОКРЕТЕ, катрастрофе, али и ЛЕК

ВАГА

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данашња дешавања вам неће донети крупније помаке осим што ће вас околности навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за неког као што сте ви.

Вага има планове, Шкорпија се врти у круг, Стрелац наставља низ гафова.

ШКОРПИЈА

Вртите се у круг јер не прихватате неке мале поразе. У питању су неке крајње безначајне ствари, а ви сте од тога направили драму из више чинова. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега ваш его не прихвата одступања, па макар и симболична.

СТРЕЛАЦ

Самоувереност и надмени став иритирају околину која већ неко време има стрпљења за све гафове које сте починили. Уколико се не пресаберете, крајем дана можете доживети веома непријатну ситуацију из које се нећете лако извући.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

ЈАРАЦ

На помолу су љубавни проблеми. Труд, који сте уложили у однос с вољеном особом, као да није препознат. Очекујете реакцију с друге стране, али она изостаје. Ограничите своје стрпљење, након тога реагујте, јер свако даље одлагање компликује односе.

Јарца мучи љубав, Водолије ником се не правдајте, Рибе нека се спусте на земљу.

ВОДОЛИЈА

Суочени сте с дисбалансом између оног што рационално знате и оног што интуитивно осећате. Колебате се, сувише је луцидно донети важну одлуку само на основу осећаја, без начина да то докажете. Не правдајте се ником, ваш суд је непогрешив.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

РИБЕ

Сањарење које вас је обузело пројектује се и на љубавни план. Спустите се на земљу, због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви чиме можете искомпликовати односе и већ климаву везу, довести у тешко искушење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.