· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Јупитер је ушао у Рибе и астролози најављују ПРЕОКРЕТЕ, катрастрофе, али и ЛЕК

Улазак Јупитера у Рибе догађа се једном у дванаест година и траје приближно годину дана.

1620372071_Depositphotos_326222664_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Јупитер је симбол експанзије и дружељубиве великодушности. Његова симболика је изграђена на темељима веровања, филозофије и доброчинства. За Јупитеров карактер су пресудне истина и суверенитет.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

На пример, тамо где налазите свог наталног Јупитера, тамо проналазите слободу изражавањем истине о себи. С друге стране, када наиђе његов транзит, место (поље, аспект, знак) преко кога он пређе преувелича га и рашири.

Током следећих осамнаест месеци, Јупитер ће ићи напред-назад:
13. маја 2021: Јупитер улази у Рибе.28. јула 2021: Јупитер се враћа назад у Водолију.29. децембра 2021: Јупитер дефинитивно улази у Рибе.10. априла 2022: Јупитер улази у Овна.28. октобра 2022: Јупитер се опет враћа у Рибе.20. децембра 2022: Јупитер дефинитивно улази у Овна.

Многи транзити Јупитера били су у корелацији с разним ширењима која не морају бити добра. На пример, ширење нечијег струка, ширење личних слобода након развода или, коначно, ширење душе које се дешава смрћу. Поента је у томе што се Јупитеровом транзиту придаје доброчинство, а оно често почиње лошим догађајем који на крају може да се заврши добро. Често је ово планета за коју везујемо фразу “срећа у несрећи”.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Ваших пет минута
На личном нивоу, у зависности шта ће активирати у вашем наталном хороскопу, Јупитер у Рибама актуелним догађајима најављује оно што ће бити главна тема 2022. године. Уколико се активирају добри аспекти, ово је ваших животних пет минута. Међутим, уколико у Рибама имате неку од критичних тачака хороскопа, спремите се на потенцијалне болне ударце, губитке и осетан пад енергије који се може одразити и на животну егзистенцију.

Јупитер се одлично осећа у Рибама јер је њихов сувладар. Потпуно му је позната саосећајност, романтика, уметност и духовност које су једне од главних карактеристика овог знака.

Јупитер влада Рибама

Рибе владају свим оним чудним појавама за које мислимо да су апстрактне: психа, духовност, симболика, снови, божанство, идеализам, машта, илузија... Иако представљају све оно што је изван стварности, истовремено оличавају живот јер вода је исконски покретач материје и заједничка супстанца која нас све повезује.

Имајте велика очекивања, јер ће велиих и бити.

Јупитеров транзит кроз овај знак обећава да ће увећати и повећати суштину водене и променљиве енергије. У наредном циклусу, ове и наредне године, можемо имати оваква очекивања:

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Лек ће пронаћи
Захтев за транспарентношћу од влада, посебно за све оно што се односи на вирус, пандемију и вакцинацију. Што се самог вируса тиче, постоји велика шанса да се открије лек или протокол лечења којим ће се с успехом избегавати тешке компликације код оболелих, као и смањити број преминулих. Вирус ће и даље харати, али свет се, бар до краја јула, отвара.

- Све веће духовне потраге, масовна учешћа у духовним праксама, укључујући психотерапије, медитације и молитве.

- Колективна потреба за све већим повезивањем са другима и активним саосећајним давањем и подршком.

Људи ће осећати потребу да се повезују.

- Већа свест о здрављу и безбедности светских пловних путева, укључујући и технологије за позитиван утицај на питку воду и заштиту светских океана.

Прочитајте још: Прошло је више од пола века, а ни трага ни гласа од њих: Троје малишана су једног јутра отишли на плажу и више се никада нису вратили (ВИДЕО)

- Могући су већи земљотреси и поновни катастрофални цунамији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.