Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КЛИНИЧКА СМРТ

Исповест човека који је доживео КЛИНИЧКУ СМРТ: Загробни живот није оно што већина мисли!

Да ли постоји живот после смрти?

1607502179_Depositphotos_32799445_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Џим, коме је раније дијагностикован дијабетес, доживео је клиничку смрт када се онесвестио.

Џим је своје искуство детаљно описао, што може пружити увид у то шта се дешава када умремо.

Он је рекао да, док је одлазио у оно што је сматрао загробним животом, није доживео ништа. Џим је рекао да је све избледело црно, али је да је "осетио благослов непоколебљивог осећаја мира".

Прочитајте још: Јео је сирово месо и уживао у мучењу деце ... Да ли знате ко је најсуровији серијски убица у историји? (ВИДЕО)

Међутим, он је рекао да је искусио и неки вид телепатије.

- Осетио сам неописиви мир и смиреност. Тешко је то преточити у речи, али никада раније у животу нисам имао такав осећај. Једноставно рећи да сам се осећао мирно и спокојно, није довољан опис.

Иако зна што значи остати без свести због ниског нивоа шећера у крви, након чега обично осећа страх, тескобу и панику, Џим је ово искуство описао другачије.

- Ништа од овога нисам осетио. Управо супротно. Никада у животу нисам осетио такав мир, смиреност, топлину и љубав. Није било тунела, јаког светла ни размишљања о животу - објаснио је он.

Прочтајте још: Летео је на плочи, а људи су мислили да је НЛО! То је био први антигравитациони лет изнад Сибира (ВИДЕО)

- Оно што је било присутно јесте осећај да ће све бити у реду. То није био изговорени глас, већ више телепатска порука, која је била једнако јасна као изговорени глас. То ме је уверило и олакшало ми. Чврсто верујем да ми је виша сила пренела ову поруку - додао је.

Прочитајте још: Скочио је на мене и почео да режи, то је био ВУКОДЛАК: У Лондону је виђен два пута

Изненада се Џим "вратио у своје тело", али неки истраживачи верују да његово искуство није јединствено и повезано је са нагомилавањем можданих активности.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas