Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Skočio je na mene i počeo da reži, to je bio VUKODLAK: U Londonu je viđen dva puta!

Stvorenje sa glavom nemačkog ovčara koje hoda na dve noge navodno napada ljude na groblju Kambervel u južnom delu britanske prestonice.

1606843248_vukodlakDepo.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kako izveštava britanski "Dejli star", vukodlaci postoje u Engleskoj. Konkretno, na groblju Kambervel u južnom Londonu, koje datira iz 1850-tih, prijavljeno je da je zver opisana kao pola čovek - pola vuk dvaput viđena u razmaku od osam godina.

Pročitajte još: Da li je NEFERTITI PREVARA STOLEĆA? Pet neporecivih DOKAZA to tvrdi!

"Vukodlak iz Kambervela" fascinirao je 44-godišnjeg Londonca Endija Mekgrata, istraživača kriptida (stvorenja čije postojanje nije dokazano, poput jetija ili čudovišta iz Loh Nesa), koji je došao od zastrašujućih priča o susretima sa ovim bićem iz 1996. i 2004. godine.

Biće ga je napalo i poštedelo zato što...
Endi Foto: Treće oko

- Devetog oktobra 1996. čovek je odlučio da prečicom prođe kroz staro groblje Kambervel, da bi uštedeo na vremenu, kada ga je nešto neobično jako zgrabilo za ruku i srušilo na zemlju - počinje priču Endi.

Video je veliko stvorenje, sa tamnim krznom i glavom poput nemačkog ovčara, kako ga gleda, slinaveći i režeći i njuškajući. Zver je odjurila! Veruje da je pošteđen zato što pati od bolesti koju psi mogu da nanjuše, i misli da ga je verovatno zbog toga stvorenje ostavilo na miru.

Napao je posle nekoliko godina opet!

Jedne letnje noći godinama kasnije, neidentifikovana zver prestrašila je dvojicu pešaka koji su hodali ulicom paralelnom sa grobljem.

Pročitajte još: Bio je OMILJEN SRPSKI VLADAR: Despot Stefan je SPAVAO OKOVAN i noću ŠETAO po selu, a razlog se i danas PREPRIČAVA (FOTO)

- Čuli smo tiho režanje. Tada se veliko drvo u uglu groblja neverovatno treslo, kao da ga nešto stvarno moćno trese svom snagom. Drvo je izgledalo kao da mu je korenje skoro sasvim iščupano.Prijatelj i ja smo "dali petama vetra" i trčali smo što smo brže mogli! Osećali smo užas - kaže svedok.

Previše je svedoka da ne bih verovao!

Endi Mekgrat je zagriženi istraživač kriptida, ali ipak tvrdi da za većinu ovakvih i sličnih "viđenja" postoji racionalno objašnjenje. Ipak, ne odbacuje mogućnost da vukodlak postoji.

- Savremena viđenja čoveka-vuka ili vukodlaka su mi bili smešni, ali sam istovremeno verovao u moguće postojanje Nesi i Bigfuta. Deluje mi biološki neverovatno postajanja dvonožnog čoveka-vuka. Kao bajka izmišljena za plašenje dece u srednjem veku, da bi se držala dalje od šume- kaže Endi.

Pročitajte još: Kada je PUTIN seo na OVU STOLICU svi su znali da će biti prvi čovek RUSIJE (FOTO)

Ipak, kaže da je nakon dugogodišnjeg istraživanja ovog fenomena, bio sam fasciniran ogromnim brojem očevidaca koji tvrde da su se susreli sa ovim dvonožnim stvorenjem nalik vuku u modernoj eri.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas