Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВРАЋАЊЕ У 2000-ТЕ

ИСПРАТИЛА ЈЕ ТЕШКУ ГОДИНУ У КОЈОЈ СЕ БОРИЛА СА КОРОНОМ, а онда се вратила у прошлост: Славица Ћуктераш се одлучила на несвакидашњи корак!

Невероватна трансформација Славице Ћуктераш. Овим потезом је изненадила све.

1609789047_IMG_3751.JPG
Фото: Студио Вав-продукција
Oglas

Певачица Славица Ћуктераш, као и њене многобројне колеге, жели да што пре заборави 2020. годину. У овој години, када смо сви били приморани да већину времена проведемо затворени у кући због опаког коронавируса.

Фото: Студио Вав-продукција

Славица је открила чари Тик Тока што је привукло велику пажњу јавности. Међутим, с друге стране, није било наступа што је њој јако фалио, а услед свега, она се заразила коронавирусом и три недеље била прикована за кревет.

Прочитајте још: "Са осмехом на лицу и оптимистично идемо напред": Певачица Славица Ћуктераш честитала 2021. читаоцима Магазина Новости

Да несрећа не долази сама, након што се изборила са короном, певачицу је задесио и још један тежак здравствени проблем који је, на срећу, успешно превазишла.

Фото: Студио Вав-продукција

Због свега што јој се десило и како би се одужила својим фановима са којима се није дружила на наступима, Славица је одлучила да се врати у прошлост и направи шоу у ком пева своје највеће хитове, а то је захтевало и драстичну промену у изгледу, о чему брује друштвене мреже!

Прочитајте још: ЕМОЦИЈА ЈЕ ЊЕГОВО ДРУГО ИМЕ: Ко је дечко који је синоћ расплакао и најежио Србију? (ФОТО)

Фото: Студио Вав-продукција

Како сазнајемо, певачица је чак месец дана бирала стајлинге за овај шоу, а завирила је и у свој орман и нашла гардеробу коју је носила у периоду када су објављени њени највећи хитови између 2005-2008 године. Ова промена изазвала је велику реакцију у јавности.

Прочитајте још: Ана Николић поново заљубљена?! Открила о ком мушкарцу се ради!

"Овакву Славицу смо чекали", "Тоо, краљице", "Ово ме враћа у срећнија времена, браво", "Уз ове њене песме сам се први пут напио и заљубио" само су неки од коментара њених "мргуда", како себе називају њени фанови, а какву је драстичну промену Славица направила због овог пројекта погледајте у видеу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas