Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Гармин ГПСМАП 64 сx

Истражите свет са поузданом навигацијом у руци (ФОТО)

Било да се бавите планинарењем, бициклизмом, трејкингом или пењањем, осећаћете се сигурније са уређајем за навигацију

1605694251_Garmin-64XS.jpg
Гармин-64XС - фото: “Гармин”
Oglas

Познати произвођач Гармин избацио је на тржиште нови модел 64 сx из  серије ручних навигатора ГПСМАП 64к.  

Прочитајте још: Јесењи марш кроз блато, воду и маглу (ФОТО)

По анкетама више специјализованих ревија проглашен је за најбољи ручни навигациони уређај ове године. Одликују га веома чврста И водоотпорна конструкција, екран у боји од 2,6 инча читљив и на сунчевој светлости и једноставна употреба.  

Увек на правом путу, фото: “Гармин”

Ручна серија ГПСМАП 64к испоручује се са унапред уграђеним ТопоАцтиве мапама са покретним улицама и стазама за бициклизам и планинарење и сателитских снимака у различитим форматима. Захваљујући четворостезној антени и пријемнику високе осетљивости и подршци више глобалних навигационих система (ГПС, ГЛОНАСС и Галилео), серија ГПСМАП 64к брзо и прецизно лоцира ваш положај и одржава своју локацију. Такође има бароматер, алтиматер и компас. 

Једноставна оријентација, фото: “Гармин”

Користи две батерија типа АА, које му обезбеђују аутономија дужу од 16 сати у активном ГПС моду и са њима је тежак 215 г.  

Прочитајте још: Клизаво тло и падавине су изазов за ОПРЕМУ

Прегледан дисплеј на уређају Гармин ГПСМАП 64сx, фото: “Гармин”

Бонус је и камера са аутофокусом од 8 мегапиксела која омогућава географско означавање фотографија. Такође можете пронаћи продавнице, ресторане, универзитете, паркове и смештај. Цена је око 300 долара. 

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas