· · Коментари: 0
Веровања

Израчунајте свој БРОЈ и проверите каква је СУДБИНА ВЕЗАНА ЗА ВАШЕ ИМЕ!

Све је јасно

1605710007_Depositphotos_58174761_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Саберите нумеричке вредности сваког слова имена и презимена према таблици испод:

Таблица: А – 1, Б – 2, Ц – 3, Ч – 4, Ћ – 5, Д – 6, Џ – 7, Ђ – 8, Е – 9, Ф – 1, Г – 2, Х – 3, И – 4, Ј – 5, К – 6, Л – 7, Љ – 8, М – 9, Н – 1, Њ – 2, О – 3, П – 4, Р – 5, С – 6, Ш – 7, Т – 8, У – 9, В – 1, З – 2, Ж – 3

Пример: Ана Митић = 1+1+1+9+4+8+4+5=33, 3+3=6

Ваш љубавни број

1

Особе с овим бројем заснивају своју љубав на рационалности и јакој интелектуалној основи. Велики су индивидуалисти, имају разноврсна интересовања. Њих је врло тешко задовољити. Очекивање покорности и послушности код њих изазива одбојност и агресивност.

Ако желите да веза или брак са оваквом особом успе, морате да уносите што више новина, јер су они спремни на неверство у тренуцима досаде или када осете да је њихова слобода угрожена.

2

Врло су пробирљиви у избору партнера. Воле паметне и практичне особе, интелигентне и способне. Материјалисти су и радо ће да се одлуче за особу која може да им осигура удобан живот. Благе су нарави и скоро да је немогуће посвађати се с њима. Ако вас искрено воле, онда су врло верне.

Прочитајте још: Можда сте по природи ШАРМАНТНИ, а можда ипак ФИЛОЗОФИ! Сатница рођења све говори о вама...

3

Ове особе пре свега желе право и искрено другарство. Тек кад то осете упуштају се у љубавну или брачну везу. За своје љубави често кажу „другови“. Њихова љубав заснована је на поштовању и потпуном поверењу према вољеној особи. Све проблеме решавају кроз отворене и искрене разговоре.

4

Воле дуге и стабилне везе. Обожавају брак и врло рано га склапају. Али, често и погреше у избору партнера. У љубави су немаштовити, па чак и помало досадни за особе које су активне и свестране. За њих су миран живот и стабилна веза једини животни циљ. Тада су верни, послушни и спремни на сваки компромис, само да би веза остала у границама конвенционалности…

Фото: Депозит

5

Љубав за цео живот је њихова најискренија жеља. Поштују породицу и брак. Свака лаж их дубоко погађа и тешко се опорављају од њих. Тада им треба снага да би ушли у нову везу. Једини прави смисао живота за њих је постојање љубави. Када је немају, онда као и да не живе.

6

Колебљиви су и склони променама. Нису за сталну и дуготрајну везу. У сталној су потрази за партнером. Осећајни су и нежни. Али, ако неку везу крунишу браком, нису искрено срећни и задовољни, јер и тада траже друге везе. Праву љубав и солидан брак могу да остваре тек у каснијим годинама.

Прочитајте још: ГАСТРО нумерологија! Израчунајте свој БРОЈ и сазнајте које намирнице и укуси вам ОДГОВАРАЈУ

7

Њихов живот је испуњен бројним љубавним везама. Уживају у авантурама и флертовима. Чак и више бракова за њих није непознаница. Навикли су на многе растанке, али и нове састанке. Сматрају да је све то нормално и пожељно. Животу и љубави приступају врло активно и стално су у потрази за новим партнерима.

8

Овај број симболизује промене и путовања. Њихов љубавни живот је немирног духа. Имају врло много љубавних веза, а није искључено да могу имати и више бракова. Жеља за разноликошћу и стално одлагање озбиљних животних питања присутна је целог живота. За неку дужу везу одлучују се после тридесете.

Прочитајте још: Жудите за ЗГОДНИМ партнером, или су вам други КВАЛИТЕТИ приоритетни? Нумерологија открива ВАШЕ ТАЈНЕ

9

Ове особе у младости теже за везом са старијим партнером, док у неким озбиљнијим годинама могу да их привлаче и млађе особе. Увек су у неким супротностима, за њих ниста није типично. Често доживљавају разочарења, али то не оставља лош траг на њих, они и даље настављају да трагају за новим везама и узбуђењима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.