Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Када се помера сата правимо 7 ГРЕШАКА које треба да избегнемо

Како да их превазиђемо?

1616916039_Depositphotos_22187913_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У недељу у два сата након поноћи сказаљке на сату се померају унапред за један сат, па ћемо спавати краће. Ипак, док се време мења, неке ствари остају исте.

Неки од нас забораве и понављају грешке из године у годину. Ево неких ствари које нас муче, а готово су неизбежне:

Спавање у...

Тачно је два сата после поноћи, а неки имају утисак да би било боље да су им вратили сказаљке на један сат уназад уместо што су се помериле. За оне који не раде од петка до понедељка ово није велика ствар. То је само недеља, а они могу опуштено да лешкаре. Ипак, има и оних који раде недељом, или барем имају децу, заказане састанке или негде путују.

Прочитајте још: ЦРНО ВИНО и још пет савршених намирница које уклањају ЛОШ ХОЛЕСТЕРОЛ

Увек има оних који забораве да су сказаљке померене за један сат унапред. Док спавају дубоким сном, они су у блаженом стању незнања каква их трка чека када се пробуде.

Бескрајно јадиковање како спавају краће

Летња гардероба је спремна
Сада и званично: летња сезона је почела. Ипак, не би требало заборавити ни топлије јакне јер ће време бити хладније у наредних неколико недеља. Нажалост, ове временске прогнозе не спречава многе да помисле да је лето почело. Најчешће да улицама које је обасјалао прво пролећно сунце видети девојке у кратким мајицама или сукњама.

Да, сви људи су склони томе да се жале. Међутим, пролећно рачунање времена нема никакве везе са умором. Зато уместо да се жалите због губитка сат времена свог живота, слажите и реците да се осећате одлично. Изузетак су они који су мамурни или који су се нашли на путу за шанк. У том случају, јадиковање о томе како ће мање да спавају је терапија.

Активности на отвореном

 

Неки су једва дочекали крај зиме како би опет распалили роштиљ, па чак и када пада киша. Има и оних који једва чекају да се упуте на камповање. Ипак, полако, време је променљиво.

 

Прочитајте још: Колико дуго смеју да се узимају таблете против болова? Ово је одговор!

Време је да се суочите са собом

Током зимских месеци сви су набацили који килограм више. Када станете испред огледала, нема више лажи, чак и најмање салце се види. Очајни и изнервирани покушавате да смршате.

Размишљање да има времена за још коју чашицу

Ово је класична грешка једног студента. Тешко да ако се сат помера унапред можете остати сат времена дуже. То најбоље можете да проверите у неком од кафића или ако будете чекали јутарњи градски превоз. Они сигурно неће игнорисати да се сказаљке померају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas