Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ПОСТОЈИ ТРИК! Откривамо вам ЦАКУ како да на прави начин подгрејете пицу!

Нови начин за подгревање омиљеног сланиша

Depositphotos_242677336_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото
Oglas

Пица је увек најбоља кад је извадимо из рерне. Међутим, када не поједемо све, остаци заврше у фрижидеру и чекају до сутра да их коначно поједемо. Љубитеља хладне пице сигурно да има, али ипак има више људи који воле да је и сутрадан клопају врелу и хрскаву. Пицерија Домино из Аустралије поделила је са својим муштеријама како да загреју пицу у микроталасној, а да корица не постане гњецава и влажна.

Прочитајте још: БАБЕ знају да ли је поврће СВЕЖЕ: Шаргарепа се ГРЕБЕ, купус се СЛУША, ево шта радити са ПАСУЉЕМ

Пица мајстори из Домино пицерије у Аустралији саветују да уз тањир пице у микроталасну ставите и чашу воде и грејете 30 секунди. Брзо ћете уочити да је корица остала хрскава као да сте управо извукли свежу пицу из рерне. 

У супротном добићете, као и толико пута до сад, гњецаву и расквашену корицу која, признаћете, и није тако примамљива као хрскава. Пица подрејана на овај начин неће бити тако идеална као тек припремљена, наглашавају из Домина, али ће свакако бити боља уз једноставну чашу воде.

Прочитајте још: Целог живота сте ПОГРЕШНО СЕКЛИ ТОРТУ - погледајте како треба (ВИДЕО)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas