Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ПРЕКИНУТА НАГАЂАЊА: Ево како су Кети Пери и Орландо Блум дали име ћеркици

УНИЦЕФ је објавио ову радосну вест.

1608637228_katty-p.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / катyперрyловотиц_фанпаге101
Oglas

Певачица Кети Пери крајем лета је родила своје прво дете, а није јој дала име по баки како се нагађало.

На Инстаграм и Тwиттер налогу УНИЦЕФ-а објављено је да је пар добио девојчицу, а дали су јој име Даисy Дове Блоом, у преводу Красуљица Голубица Блум.

Прочитајте још: Потресна исповест ПЕВАЧИЦЕ: Тешко је када сазнаш да ти МУЖ има двоструки живот

Познати пар се упознао на журци после доделе Златних Глобуса, 2016. године. Везу су привремено прекинули годину дана касније, да би се опет, 2018 године, помирили. Верили су се на Дан заљубљених 2019. године, али још увек нису стали на "луди камен". 

Поводом овог догађаја, они су на друштвеним мрежама изјавили:

-  Преплављени смо љубављу због сигурног и здравог доласка наше ћерке. Знамо да смо срећници јер не може свако да има овакав миран долазак бебе на свет. Заједнице широм света још увек имају мањак здравствених радника и сваких једанаест секунди трудница или новорођенче умре, углавном од узрока који се могу спречити. Због вируса корона много је више новорођених живота у опасности због повећаног недостатка приступа води, сапуну, вакцинама и лековима који спречавају болести. Као новопечени родитељи ово нас јако погађа јер осећамо забринутост родитеља који се у овим тренуцима боре више него икада.   ⠀

Прочитајте још: Да ли препознајете Српкињу са слике? Данас је позната манекенка удата за фудбалера (ФОТО)

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas