Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

PREKINUTA NAGAĐANJA: Evo kako su Keti Peri i Orlando Blum dali ime ćerkici

UNICEF je objavio ovu radosnu vest.

1608637228_katty-p.png
Foto: Printskrin / instagram / katyperrylovotic_fanpage101
Oglas

Pevačica Keti Peri krajem leta je rodila svoje prvo dete, a nije joj dala ime po baki kako se nagađalo.

Na Instagram i Twitter nalogu UNICEF-a objavljeno je da je par dobio devojčicu, a dali su joj ime Daisy Dove Bloom, u prevodu Krasuljica Golubica Blum.

Pročitajte još: Potresna ispovest PEVAČICE: Teško je kada saznaš da ti MUŽ ima dvostruki život

Poznati par se upoznao na žurci posle dodele Zlatnih Globusa, 2016. godine. Vezu su privremeno prekinuli godinu dana kasnije, da bi se opet, 2018 godine, pomirili. Verili su se na Dan zaljubljenih 2019. godine, ali još uvek nisu stali na "ludi kamen". 

Povodom ovog događaja, oni su na društvenim mrežama izjavili:

-  Preplavljeni smo ljubavlju zbog sigurnog i zdravog dolaska naše ćerke. Znamo da smo srećnici jer ne može svako da ima ovakav miran dolazak bebe na svet. Zajednice širom sveta još uvek imaju manjak zdravstvenih radnika i svakih jedanaest sekundi trudnica ili novorođenče umre, uglavnom od uzroka koji se mogu sprečiti. Zbog virusa korona mnogo je više novorođenih života u opasnosti zbog povećanog nedostatka pristupa vodi, sapunu, vakcinama i lekovima koji sprečavaju bolesti. Kao novopečeni roditelji ovo nas jako pogađa jer osećamo zabrinutost roditelja koji se u ovim trenucima bore više nego ikada.   ⠀

Pročitajte još: Da li prepoznajete Srpkinju sa slike? Danas je poznata manekenka udata za fudbalera (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNICEF (@unicef)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas