Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВ КОЈА ТРАЈЕ: Курт Расел открива какав је био на почетку везе са Голди Хоун, са којом је заједно 39 година (ФОТО)

'Лоша нога прво напред', Расел открио своју тактику на почетку

1670583086_profimedia-0569885705-Goldi-Hon-i-Kurt-Rasel.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Веза Голди Хоун и Курта Расел траје већ деценијама, и доказује да холивудске романсе могу да опстану.

Пар се упознао на снимању филма далеке 1966.године, али тек током снимању другог филма 1983. отпочели су везу. Обоје су пре овога имали још неколико бракова иза себе, као и децу. Познате глумце Кејт Хадсон и Оливера Хадсона, Голди је добила из брака са Билом Хадсоном, а заједничко дете Курта и Голди је Вајат Расел.
Курт и Голди се никада званично нису венчали, али су одувек једно другом били велика подршка.

Прочитајте још: БОРБА ТИТАНА вредна 164милиона долара: Анђелина Џоли није доставила потребне доказе, суд доделио предност Бред Питу

О њиховој вези, једном приликом ,Голди је имала да каже следеће:

- Мислим да је тајна знати када да се ослониш на некога, а када не. Важно је да можеш да држиш своју страну куће. Верујем да једна особа не може поднети цело бреме, јер тада њихова рамена постану тешка. Други део подразумева да останете секси, колико можете, и да се постарате да вам фокус буде на здравим деловима везе- а сексуалност је дефинитивно једна од њих.

Прочитајте још: Марго Роби у сведеној, али ефектној хаљини и вртоглавим потпетицама: Глумица засијала у комбинацији коју може да понесе свака жена (ФОТО)

Да је Курт на почетку везе тестирао своју дугогодишњу партнерку, говори његова следећа изјава:

- Када сам срео Голди, био сам у периоду свог живота када бих дефинитивно прво ставио своју ''лошију ногу'' , када су у питању било који типови веза, признао је он и додао:
- Ставим прво гору ногу напред, и ако можеш то да поднесеш, онда можда постоји реална могућност да будемо заједно у будућности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas