· · Коментари: 0
ЗАГРЉАЈИ

"ЛОНДОНСКИ МОСТ" је знак за УЗБУНУ, а ево какви још ЗАГРЉАЈИ постоје и какву поруку шаљу

Загрљаји су веома важни и носе одређене поруке. Начин на који вас мушкарац грли открива његове праве намере.

1609780632_Depositphotos_50621719_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Загрљај некада може да значи много више него што ви мислите, па обратите пажњу.

1. Загрљај с леђа

Снажан загрљај с леђа открива особу која је преузела улогу заштитника и не боји се одговорности.

Прочитајте још: СЈАЈНИ САВЕТИ како да квалитетно проведете празнике у пару?

2. Загрљај око струка

Иако вам мушкарац можда још увек није признао своја осећања, загрљај око струка говори да жели са вама да проводи више времена.

3. Загрљај са стране

Овакав загрљај чешће се размењује између пријатеља него две особе у љубавној вези. Ако сте сада само пријатељи, шансе да будете пар су врло мале.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Викендом је "мување" најнеуспешније, а један дан у недељи је савршен за сусрете

4. Загрљај са погледом у очи

Ако вас партнер нежно грли и притом вас гледа право у очи, онда можете бити сигурни да је то знак истинске и дубоке повезаности између вас двоје.

5. Загрљај лондонски мост

"Лондонски мост" загрљај је када сте приљубљени горњим делом тела, а доњим што више удаљени. Он је најчешће знак за узбуну, јер открива површну везу између две особе.

Прочитајте још: Откривамо три мушке ТАЈНЕ мајстора ЈЕДНОНОЋНИХ авантура

6. Чврсти и дуги загрљај

Фото: Депозит

Такав загрљај потребан нам је када нам је потребна подршка својих ближњих. Може трајати дуже времена без иједне речи.

7. "Злочести" загрљај

Ако вас партнер ухвати за задњицу док вас грли, жели вама и свету да демонстрира како сте "његова". Ако је ваша веза тек почела, мали су изгледи да према вама гаји дубока осећања. Ако сте заједно већ дуже време, то је знак да између вас и даље "лете искре".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.