Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Мајка је продавала цвеће на гробљу, како би ћерки платила студије медицине на Оксфорду ... Онда је сазнала тужну истину (ФОТО)

Девојка је доспела у светске медије због свог потеза којим је шокирала јавност

1616165276_facebook.jpg
Фото: Фацебоок /Билге
Oglas

Наиме, једна млада девојка из Турске, наводно је наговорила своју сиромашну мајку, да јој шаље сав новац који заради, за школовање на престижном Универзитету Оксфорд, где је наводно студирала медицину.

Прочитајте још: Психолози саветују: Најбољи начин да се изборимо са НЕУСПЕХОМ

Ипак, стварност је мало другачија. Она је радила као агент за некретнине у Турској. Мерве Бозкурт, добила је низ критика након сазнања да је својој мајци годинама лагала и узимала новац.

Слала јој је чак и фотографије са маском на лицу обучена у скафандер, како би јој показала да она заиста студира, док је њена мајка покушавала сваки динар да скупи, продавајући цвеће испред гробља, како би њој послала за школарину. Све би то прошло незапажено, да нису привукли пажњу својом причом, како мајка зарађује да би ћерка могла да студира медицину. Желели су да ураде интервју са њима, а онда је клупко почело да се одмотава. Гулсерен Бозкурт, испричала је како она и супруг раде разне послеове како би својој деци платили школовање:

- Новцем који зарадим продајући цвеће подмирујем трошкове школовања своје деце- рекла је жена поносно, а њен интервју брзо је постао виралан, а убрзо се сазнала и тужна истина.Људи који су знали Мерве Бозкурт почели су да коментаришу како она живи у Истанбулу, а када су новинари почели дубље да истражују, дошли су до сазнања, да она уопште није уписана на Оксфорду и да у Турској ради као агент за некретнине.

- Осећам се јако лоше јер сам узнемирила мајку. Измислила сам причу. Све сам уверила у ту причу, укључујући и себе -  рекла је Мерве у свом извињену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas