Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
РИЈАЛИТИ

Жена СРПСКОГ ФУДБАЛЕРА добила ријалити програм: Њихова деца се не појављују, а томе је разлог један АЛБАНАЦ?

Најславније америчке близнакиње Дарси и Стејси Силва имају нови ријалити, али се у њему не појављују синови, а ни отац Горан Васић.

1603355589_goran-i-stejsi.PNG
Фото: Youtube/ screnshot 360DigitalStudios /Entertainment Tonight
Oglas

Најславније америчке близнакиње Дарси и Стејси Силва су ове године добиле нови ријалити програм у којем је лако приметити да су ове даме изузетно наклоњене момцима са Балкана.

Близнакиње Фото: Youtube/ screnshot 360DigitalStudios

Прочитајте још: Минијатурни топ и црне гаћице: Бритни Спирс ВРУЋИМ СНИМКОМ шокирала фанове (ВИДЕО)

Наиме, близнакиње старе 46 година први пут су се удале у исто време, Дарси за Мађара, а Стејси за Србина. нажалост, и развеле су се у исто време. Од тада су имале и везе увек у исто време.

Имају децу истог узраста, а Стејси има синове.

Пошто су у исто време биле трудне, обе имају по двоје деце истих година. Међутим, Дарси има две ћерке тинејџерке, Анико и Аспен, које учествују у ријалити програму. И Стејси има синове тинејџере, Матеја и Паркера, али они се не појављују у новом серијалу о близнакињама.

Матеја и Паркер се могу видети само у старим постовима на друштвеним мрежама, а последња објављена слика је Матејина када је овог августа напунио 17 година. Стејси је за његов рођендан написала да ће бити писац и филмски редитељ.

Горан Васић је играо за "Палилулац".

Дечаци се презивају Васић, јер је први Стејсин муж био српски фудбалер Горан Васић. Овај Београђанин је као млад играо за "Звездин" подмладак, али је каријеру у Србији завршио у "Палилулцу". У САД је отишао 1997. године и тамо развијао фудбалску каријеру.

Прочитајте још: Доживео је саобраћајну несрећу, поредили су га са Том Крузом, а његов ГЛАС је један од НАЈМОЋНИЈИХ НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ (ФОТО)

Њихова мајка Стејси се већ пет година забављала са Албанцем Флоријаном који има 26 година. Заљубљена Стејси га је довела у САД и недавно се тајно венчала са њим. Флоријан се представља као "Инстаграм модел", па је његово занимање неидентификовано.

Васић је учествовао у првом ријалитију, али од када се појавио албански вереник - нема ни деце.

Стејси се од супруга Горана Васића одавно развела, а он је, као и Дарсин први муж, учествовао у њиховом првом ријалитију "Живот близнакиња".

- Није знао ни реч енглеског када сам га упознала, тешко смо се споразумевали, а и данас га говори са акцентом - недавно је изјавила Стејси о свом првом супругу.

Прочитајте још: Потресна исповест Раде Манојловић: Мама ми је умрла на рукама због ГРЕШКЕ ЛЕКАРА

Горан Васић сада ради као дечији фудбалски тренер у Мидлтауну. Његова "фудбалска академија" често осваја награде на дечијим туринирима, а на Јутјубу можете видети вежбе које Васић препоручује током изолације.

Прочитајте још: Славна кантауторка написала је срцепарајуће писмо Принцу: Детаљи откривени након његове смрти (ФОТО)

Нови серијал "Дарси и Стејси" је тек почео и надамо се да ће се у наставку у неком тренутку појавити и мали Васићи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas