· · Komentari: 2
RIJALITI

Žena SRPSKOG FUDBALERA dobila rijaliti program: NJihova deca se ne pojavljuju, a tome je razlog jedan ALBANAC?

Najslavnije američke bliznakinje Darsi i Stejsi Silva imaju novi rijaliti, ali se u njemu ne pojavljuju sinovi, a ni otac Goran Vasić.

1603355589_goran-i-stejsi.PNG
Foto: Youtube/ screnshot 360DigitalStudios /Entertainment Tonight

Najslavnije američke bliznakinje Darsi i Stejsi Silva su ove godine dobile novi rijaliti program u kojem je lako primetiti da su ove dame izuzetno naklonjene momcima sa Balkana.

Bliznakinje Foto: Youtube/ screnshot 360DigitalStudios

Pročitajte još: Minijaturni top i crne gaćice: Britni Spirs VRUĆIM SNIMKOM šokirala fanove (VIDEO)

Naime, bliznakinje stare 46 godina prvi put su se udale u isto vreme, Darsi za Mađara, a Stejsi za Srbina. nažalost, i razvele su se u isto vreme. Od tada su imale i veze uvek u isto vreme.

Imaju decu istog uzrasta, a Stejsi ima sinove.

Pošto su u isto vreme bile trudne, obe imaju po dvoje dece istih godina. Međutim, Darsi ima dve ćerke tinejdžerke, Aniko i Aspen, koje učestvuju u rijaliti programu. I Stejsi ima sinove tinejdžere, Mateja i Parkera, ali oni se ne pojavljuju u novom serijalu o bliznakinjama.

Mateja i Parker se mogu videti samo u starim postovima na društvenim mrežama, a poslednja objavljena slika je Matejina kada je ovog avgusta napunio 17 godina. Stejsi je za njegov rođendan napisala da će biti pisac i filmski reditelj.

Goran Vasić je igrao za "Palilulac".

Dečaci se prezivaju Vasić, jer je prvi Stejsin muž bio srpski fudbaler Goran Vasić. Ovaj Beograđanin je kao mlad igrao za "Zvezdin" podmladak, ali je karijeru u Srbiji završio u "Palilulcu". U SAD je otišao 1997. godine i tamo razvijao fudbalsku karijeru.

Pročitajte još: Doživeo je saobraćajnu nesreću, poredili su ga sa Tom Kruzom, a njegov GLAS je jedan od NAJMOĆNIJIH NA SRPSKOJ ESTRADI (FOTO)

NJihova majka Stejsi se već pet godina zabavljala sa Albancem Florijanom koji ima 26 godina. Zaljubljena Stejsi ga je dovela u SAD i nedavno se tajno venčala sa njim. Florijan se predstavlja kao "Instagram model", pa je njegovo zanimanje neidentifikovano.

Vasić je učestvovao u prvom rijalitiju, ali od kada se pojavio albanski verenik - nema ni dece.

Stejsi se od supruga Gorana Vasića odavno razvela, a on je, kao i Darsin prvi muž, učestvovao u njihovom prvom rijalitiju "Život bliznakinja".

- Nije znao ni reč engleskog kada sam ga upoznala, teško smo se sporazumevali, a i danas ga govori sa akcentom - nedavno je izjavila Stejsi o svom prvom suprugu.

Pročitajte još: Potresna ispovest Rade Manojlović: Mama mi je umrla na rukama zbog GREŠKE LEKARA

Goran Vasić sada radi kao dečiji fudbalski trener u Midltaunu. NJegova "fudbalska akademija" često osvaja nagrade na dečijim turinirima, a na Jutjubu možete videti vežbe koje Vasić preporučuje tokom izolacije.

Pročitajte još: Slavna kantautorka napisala je srceparajuće pismo Princu: Detalji otkriveni nakon njegove smrti (FOTO)

Novi serijal "Darsi i Stejsi" je tek počeo i nadamo se da će se u nastavku u nekom trenutku pojaviti i mali Vasići.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.