· · Komentari: 0
LJUBAV

Slavna kantautorka napisala je srceparajuće pismo Princu: Detalji otkriveni nakon njegove smrti (FOTO)

Pismo otkriveno nakon smrti legendarnog muzičara

1602579460_princ-1.jpg
Foto: YouTube printscreen / Good Day Sacramento

Slavni muzičar je za života dobio mnogo pisama, ali nakon njegove smrti, policija je u stanu našla samo jedno i to od Endi Alo, za koju se pričalo da je sa Princem u vezi.

Pročitajte još: "Bog gitare" preminuo od RAKA, a ovako su se sin i kolege Edija Van Halena oprostili od slavnog muzičara (FOTO)

Alo je muzičku karijeru započela 2011. godine, kao pevačica i gitarista u bendu "New power generation" slavnog muzičara. Nastavila je svoju solo karijeru, ali joj je Princ i dalje u svemu pomagao. Policija je pronašla pismo, ali iako nije bilo potpisano, znalo se da je od nje. Pismo počinje zahvaljivanjem muzičaru, a napisano je na flajerima iz hotela u Montrealu, gde je Princ 2011. izveo dve predstave.

- Kada sam prvi put upoznala Princa, on i ja smo uzeli gitare i zapevali jako zajedno, a ta sećanja mi znače više od svega. Nekada ne mogu da nađem reči, ali ću početi sa "Hvala ti" za učenje i vođenje računa o meni. Način na koji si ušetao u moje srce. Hvala za obezbeđenu odeću i cipele, hehe. Najbolji prijatelj koga sam ikad imala.

- Konačno, hvala za pružanje šanse sinoć. To je značilo da konačno imam veru u sebe, da radim šta volim. Srećna sam, ekstremno luda osoba koja ne može da prestane da se smeje. Zaljubljena sam u tebe, to bih ti verovatno rekla ili si već znao. Pesma "nothing more" je inspirisana tobom, za tebe, a ono što sam rekla sinoć, bila je istina, "posvećeno ljubavi mog života". To je muzika, i ti dušo. To je sve što je bilo tamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜 #momentintime

A post shared by Andy Allo (@andyallo) on

- Nikada neću zaboraviti poslednje dve noći i koliko sam napravila tvojih slika u čarapama i japankama. Ti si i dalje najatraktivniji čovek u mojim očima i na pamet su mi padale "prljave misli", ali sam sigurna da bi se obeznanio. Poštovanje. Zahvalnost. Muza. Inspiracija. LJubav. Sve to sam osećala kada dođem kod tebe. Volim te - piše u pismu koje je pronađeno u Princovom stanu nakon smrti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.