· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Месечни хороскоп: ТРИ знака ће у јулу напредовати, а ДВА ће једва чекати да се заврши

Јул је под владавином Рака (која траје до 21 јула) и месечни хороскоп некима доноси срећу, а другима проблеме.

1624610770_Bikidepo.png
Фото: Депозитфото

Рак је симбиоза савршене мајке, савршене љубави, прерфектног дома и дивне супруге. Рак је најемотивнији хороскопски знак који је привржен породици, дому и слави љубав! Он претставља место где живот почињемо и где га завршавамо. Он носи у нама сва сећања из претходних живота, емоције и искуства које формирају наш карактер. а карктер представља нашу судбину!

Прочитајте још: Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Ован

Приватни живот ће бити пун љубави и разумевања. Венера је у Лаву као и Марс што вама лично доноси успех у комуникацији са пословним партнерима као и са окружењем. Бићете сигурни у себе и сада је време да све несугласице решите. Комуникација је ључ за вас у току овог месеца.

Рак

Ви ћете доминирати, пленити и бићете у центру пажње! Ово је дефинитивно ваш месец. Окрените се вашем унутрашњем бићу и ослушкујте његове потребе. Ако тражите природу, љубав и разумевање ви идите у том правцу. Не слушајте савете других већ само унутрашње биће у вама. Посебно вам је наглашено поље каријере јер сада ћете имати највише успеха да остварите циљеве и планове. Пуцате од самопуздања.

Близанци

Вама овај месец доноси успех када је новац у питању. Сада се фокусирјте на штедњу, јер ћете имати велике бенефите у наредним месецима. Новац вам долази и јако је битно да направите план како и коико трошите. У каријери вам ствари вртоглаво крећу на боље. Слободно допустите да вас овај талас понесе!

Прочитајте још: Пун Месец доноси промене на послу, али и ОТКАЗЕ: Овна и још 4 знака чекају ПРОМЕНЕ

Водолија

Месец када је потребно да научите да одбројите до 100 више пута. На послу ће се дешавати велике промене. Биће отказа и промене позиције. За вас је најбоље да се "учаурите" и да мирно без пуно речи сачекате да овај месец прође.

Јарац

Промене следе и није могуће да их избегнете. Окружење на послу је негативно и сви као да чекају вашу најмању грешку како би "скочили на вас" . Како нисте склони бурним реакцијама ви ћете овај месец остати прибрани али ћете осећати нападе. Ред, рад и дисциплина је оно што вас краси. Нека вам фокус остане на извршавању радних обавеза које ви радите јасно, прецизно и без грешке.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.