Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Mesečni horoskop: TRI znaka će u julu napredovati, a DVA će jedva čekati da se završi

Jul je pod vladavinom Raka (koja traje do 21 jula) i mesečni horoskop nekima donosi sreću, a drugima probleme.

1624610770_Bikidepo.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Rak je simbioza savršene majke, savršene ljubavi, prerfektnog doma i divne supruge. Rak je najemotivniji horoskopski znak koji je privržen porodici, domu i slavi ljubav! On pretstavlja mesto gde život počinjemo i gde ga završavamo. On nosi u nama sva sećanja iz prethodnih života, emocije i iskustva koje formiraju naš karakter. a karkter predstavlja našu sudbinu!

Pročitajte još: Letnji horoskop: Saturn donosi razvode i otkaze, a haos će trajati do OVOG datuma

Ovan

Privatni život će biti pun ljubavi i razumevanja. Venera je u Lavu kao i Mars što vama lično donosi uspeh u komunikaciji sa poslovnim partnerima kao i sa okruženjem. Bićete sigurni u sebe i sada je vreme da sve nesuglasice rešite. Komunikacija je ljuč za vas u toku ovog meseca.

Rak

Vi ćete dominirati, pleniti i bićete u centru pažnje! Ovo je definitivno vaš mesec. Okrenite se vašem unutrašnjem biću i osluškujte njegove potrebe. Ako tražite prirodu, ljubav i razumevanje vi idite u tom pravcu. Ne slušajte savete drugih već samo unutrašnje biće u vama. Posebno vam je naglašeno polje karijere jer sada ćete imati najviše uspeha da ostvarite ciljeve i planove. Pucate od samopuzdanja.

Blizanci

Vama ovaj mesec donosi uspeh kada je novac u pitanju. Sada se fokusirjte na štednju, jer ćete imati velike benefite u narednim mesecima. Novac vam dolazi i jako je bitno da napravite plan kako i koiko trošite. U karijeri vam stvari vrtoglavo kreću na bolje. Slobodno dopustite da vas ovaj talas ponese!

Pročitajte još: Pun Mesec donosi promene na poslu, ali i OTKAZE: Ovna i još 4 znaka čekaju PROMENE

Vodolija

Mesec kada je potrebno da naučite da odbrojite do 100 više puta. Na poslu će se dešavati velike promene. Biće otkaza i promene pozicije. Za vas je najbolje da se "učaurite" i da mirno bez puno reči sačekate da ovaj mesec prođe.

Jarac

Promene slede i nije moguće da ih izbegnete. Okruženje na poslu je negativno i svi kao da čekaju vašu najmanju grešku kako bi "skočili na vas" . Kako niste skloni burnim reakcijama vi ćete ovaj mesec ostati pribrani ali ćete osećati napade. Red, rad i disciplina je ono što vas krasi. Neka vam fokus ostane na izvršavanju radnih obaveza koje vi radite jasno, precizno i bez greške.

Pročitajte još: Pošto je deci obezbedio kuće i stanove, Dejan Milenković iz Borača je sebi podigao grobnicu sa "garsonjerom" (FOTO)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas