Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОКТИ

Најлепши ЗИМСКИ НОКТИ: Узмите темпере и НАСЛИКАЈТЕ ЦВЕТ (ВИДЕО)

Јесења ружа или божићни цвет - нека нокти буду платно за сликање.

Oglas

Основа ноктију треба да буде беби жута нијанса лака која може да се добије и крем лаком.

Прочитајте још: ТРЕНЕРКЕ и ШТИКЛЕ? ДА! То је ПОБЕДНИК ГОДИНЕ, а постоје ТРИ начина на које се носе

Фото: Youtube/ screenshot  Nail Career Education

Да би се добио ефекат лепог јесењег цвећа користи се неколико нијанси, а правило је да увек нокат мора да буде светлије боје. У овом случају се користе темпере: тамно зелена, црна, бела, нежна жута, наранџаста, сива...

Четкицом прво пређите преко палете, па на нокат.

Дакле, на крем нокат се танком, али широком четкицом прво се наноси са једне стране наранџаста и друге црна боја. Да не би погрешили, четкицом прво пређите преко равне палете, јер ћете тако проверити боју. Најлепши цвет се црта на највећем, средњем нокту. Увек се црта даље од ивице нокта.

Прочитајте још: ПЕТ начина да направите ПЛЕТЕНИЦЕ према ТИПУ КОСЕ (ВИДЕО)

Прво се малом тачкицом обележи центар цвета. Танком страном четкицом се црта цвет. То се ради полако, како би се контролисала боја. Цвет не треба да буде савршен, већ природан. Да би цвет био још лепши, нови слој латица се слика са наранџастом и црном које су мало разблажене белом бојом. Последња боја је бела којом се танком линијом додаје линија око латица.

Фото: Youtube/ screenshot  Nail Career Education

Четкица се не умаче стално у боју, довољно је једном. Ако се направи грешка, лако се исправља са мало алкохола.

Грешка се исправља са мало алкохола.

Цветови не морају да се насликају на сваком нокту, већ дода другачији украс. Рецимо, на једном нокту се нацрта само пола цвета, да би се на остатку нокта насликали зелени листови. Један нокат, такође, може да буде светло розе нијансе, која се лепо слаже са жутом.

Прочитајте још: ВЕЧИТО У ТРЕНДУ: Непревазиђене ЦРНЕ ПАНТАЛОНЕ кец из ормара! (ФОТО)

На један нокат могу да се додају циркони, али и да се стави попут тучка, у центар цвета или дуж нилије листа. Нокти се, на крају, премажу заштитним безбојним лаком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas