· · Komentari: 0
NOKTI

Najlepši ZIMSKI NOKTI: Uzmite tempere i NASLIKAJTE CVET (VIDEO)

Jesenja ruža ili božićni cvet - neka nokti budu platno za slikanje.

Osnova noktiju treba da bude bebi žuta nijansa laka koja može da se dobije i krem lakom.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Foto: Youtube/ screenshot  Nail Career Education

Da bi se dobio efekat lepog jesenjeg cveća koristi se nekoliko nijansi, a pravilo je da uvek nokat mora da bude svetlije boje. U ovom slučaju se koriste tempere: tamno zelena, crna, bela, nežna žuta, narandžasta, siva...

Četkicom prvo pređite preko palete, pa na nokat.

Dakle, na krem nokat se tankom, ali širokom četkicom prvo se nanosi sa jedne strane narandžasta i druge crna boja. Da ne bi pogrešili, četkicom prvo pređite preko ravne palete, jer ćete tako proveriti boju. Najlepši cvet se crta na najvećem, srednjem noktu. Uvek se crta dalje od ivice nokta.

Pročitajte još: PET načina da napravite PLETENICE prema TIPU KOSE (VIDEO)

Prvo se malom tačkicom obeleži centar cveta. Tankom stranom četkicom se crta cvet. To se radi polako, kako bi se kontrolisala boja. Cvet ne treba da bude savršen, već prirodan. Da bi cvet bio još lepši, novi sloj latica se slika sa narandžastom i crnom koje su malo razblažene belom bojom. Poslednja boja je bela kojom se tankom linijom dodaje linija oko latica.

Foto: Youtube/ screenshot  Nail Career Education

Četkica se ne umače stalno u boju, dovoljno je jednom. Ako se napravi greška, lako se ispravlja sa malo alkohola.

Greška se ispravlja sa malo alkohola.

Cvetovi ne moraju da se naslikaju na svakom noktu, već doda drugačiji ukras. Recimo, na jednom noktu se nacrta samo pola cveta, da bi se na ostatku nokta naslikali zeleni listovi. Jedan nokat, takođe, može da bude svetlo roze nijanse, koja se lepo slaže sa žutom.

Pročitajte još: VEČITO U TRENDU: Neprevaziđene CRNE PANTALONE kec iz ormara! (FOTO)

Na jedan nokat mogu da se dodaju cirkoni, ali i da se stavi poput tučka, u centar cveta ili duž nilije lista. Nokti se, na kraju, premažu zaštitnim bezbojnim lakom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.