Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решења

Накит, фризура, шминка...Трикови уз које ћете сакрити ПОДБРАДАК

Наравно, подбрадак неће тек тако нестати, али ништа вас не кошта да пробате неки од ових трикова.

1610199128_Depositphotos_183124496_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

1. Трик с одећом

Избегавајте одећу која поглед фокусира на врат: избегавајте блузе и хаљине с високим оковратником или машнама које се везују око врата, мараме. Сви предмети с пуно материјала у подручју врата су лош избор. Радије изаберите оне ниске крагне или В-изреза. Ако не волите В-изрез, добар је и женствени изрез лађа кроја.

Прочитајте још: Невероватно је шта све утиче на стварање ЦЕЛУЛИТА? Стрес један од фактора

2. Трик с фризуром

Не одређује само одећа како ћете изгледати, јако је важна и коса. Добро одабрана фризура може имати ефекат готово фаце лифт-а, али без уплитања хирурга.  Носите дугу косу? Онда је добар избор реп – издужује лице и врат, па тако подбрадак неће толико “штрчати”, односно истицати се и упадати у очи.

Кратки боб може додати нешто волумена у подручју око браде, што ће учинити да подбрадак изгледа мршавије.

3. Трик с накитом

Волите ли да носите дугачке, велике и упадљиве наушнице? Боље их је избегавати ако желите прикрити подбрадак. Ситне наушнице су боље јер одвлаче поглед према уху, односно скрећу га с подручја врата. Велике наушнице привлаче га баш тамо где не желите да иде, према подбратку и врату, посебно ако су тако дуге да завршавају баш у висини вилице (и подбратка).

Прочитајте још: Спречите сувоћу руку: Направите кућни пилинг и вратите им хидрираност

4. Трик са шминком

Шминка има много сложенији задатак од тога да учини очи визуелно већима или им нагласи боју. С вештом употребом шминке можете учинити и да подбрадак не упада баш толико у очи. Ако имате двоструки подбрадак, контурисање је за вас мејк-ап техника произашла из раја. Наносећи различите тонове на лице, можете оптички створити сенке и линије које не постоје.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas