· · Komentari: 0
rešenja

Nakit, frizura, šminka...Trikovi uz koje ćete sakriti PODBRADAK

Naravno, podbradak neće tek tako nestati, ali ništa vas ne košta da probate neki od ovih trikova.

1610199128_Depositphotos_183124496_s-2019.jpg
Foto: Deposit

1. Trik s odećom

Izbegavajte odeću koja pogled fokusira na vrat: izbegavajte bluze i haljine s visokim okovratnikom ili mašnama koje se vezuju oko vrata, marame. Svi predmeti s puno materijala u području vrata su loš izbor. Radije izaberite one niske kragne ili V-izreza. Ako ne volite V-izrez, dobar je i ženstveni izrez lađa kroja.

Pročitajte još: Neverovatno je šta sve utiče na stvaranje CELULITA? Stres jedan od faktora

2. Trik s frizurom

Ne određuje samo odeća kako ćete izgledati, jako je važna i kosa. Dobro odabrana frizura može imati efekat gotovo face lift-a, ali bez uplitanja hirurga.  Nosite dugu kosu? Onda je dobar izbor rep – izdužuje lice i vrat, pa tako podbradak neće toliko “štrčati”, odnosno isticati se i upadati u oči.

Kratki bob može dodati nešto volumena u području oko brade, što će učiniti da podbradak izgleda mršavije.

3. Trik s nakitom

Volite li da nosite dugačke, velike i upadljive naušnice? Bolje ih je izbegavati ako želite prikriti podbradak. Sitne naušnice su bolje jer odvlače pogled prema uhu, odnosno skreću ga s područja vrata. Velike naušnice privlače ga baš tamo gde ne želite da ide, prema podbratku i vratu, posebno ako su tako duge da završavaju baš u visini vilice (i podbratka).

Pročitajte još: Sprečite suvoću ruku: Napravite kućni piling i vratite im hidriranost

4. Trik sa šminkom

Šminka ima mnogo složeniji zadatak od toga da učini oči vizuelno većima ili im naglasi boju. S veštom upotrebom šminke možete učiniti i da podbradak ne upada baš toliko u oči. Ako imate dvostruki podbradak, konturisanje je za vas mejk-ap tehnika proizašla iz raja. Nanoseći različite tonove na lice, možete optički stvoriti senke i linije koje ne postoje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.