· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Након скандала са Љупком Стевић, Драгиша Симић поручио САМО ЈЕДНО

Бивши генерал у центру скандала због везе са певачицом

1600679875_simic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Драгиша Симић, гостујући у емисији на ружичастој телевизији, није био превише расположен да прича о скандалу који је обележио протеклу недељу.

Прочитајте још: Добили су ДЕЧАКА ИЗ СНА како кажу! Чувена Блер из Трачаре постала МАМА ДРУГИ ПУТ (ФОТО)

Кратко је прокоментарисао да му је јако жао због свега, као  и да се највише каје што је повредио своју супругу:

- Мој приватни живот је моја ствар. Не видим зашто би неко моју приватну причу везивао за посао... Јесте неугодно, отац сам четворо деце и постао сам деда. Нисам се чуо са Љупком после овога, има забрану комуникације са мном - рекао је Симић и додао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 Широк ти је Београд

А пост схаред бy Љупка Стевиц (@љупкастевиц) он

- Она је бурно реаговала, друштвене мреже одрадиле су своје. Нека свако одреагује као ја. Ја сам имао, да кажемо, напад, била је хистерија, па је кренуло и физички. Када је кренула физички да се обрачунава са мном ставио сам руке на леђа и изашао.

Прочитајте још: Наташа Беквалац искрено: "Не жицкај проблем, да ти Бог не покаже шта је проблем"

- Порука мушкарцима је да се не сукобљавају са женама, боље да полупа ауто, него да повредите слабији пол. Да нисам тако поступио, све би било другачије... Најважније је да нема насиља, ја је нећу теретити, надам се да ће се на овоме завршити. Ауто Ауди је она користила, не видим због чега би њега разлупала - закључио је генерал.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.