Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Обришите БОРЕ испод очију! Направите саме УЉЕ које ће вам вратити године

Боре на лицу, посебно око очију најупорнији су проблем са којима се жене сусрећу већ у тридесетим годинама

1605736533_bore.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Најбоље природно средство против бора око очију су управо облози с маслиновим уљем и Е витамином. 

Порчитајте још: Све састојке имате код куће: Решите се МИТИСЕРА на НОСУ

Маслиново уље је једно од античких блага жена за блистав тен. Полазећи од египатског времена, жене користе овај производ како би побољшале лепоту коже на природан начин.

Витамин Е сматра се витамином лепоте и младости. Он успорава старење коже, ублажава боре, смањује умор. Кожа се помлађује и постаје затегнутија. Главна улога витамина Е је антиоксидативна заштита од штетног утицаја слободних радикала. Он штити кожу од продуката природних метаболичких процеса и штетних утицаја околине. 

Прочитајте још: Овом вежбом за трбушњаке добићете жељене резултате за кратко време (ВИДЕО)

Састојци за уље против бора:

  • 50 милилитара чистог маслиновог уља
  • 5 капсула витамина Е
  • 2 туфера или вата

Припрема препарата:

Прочитајте још: Како да се једноставним вежбама РЕШИТЕ ПОДБРАДКА ( ВИДЕО)

Додајте у 50 милилитара чистог маслиновог уља исцеђено уље из 5 капсула витамина Е. Помиешајте.

Довољно је само поквасити туфере или вату у то уље па их ставити на предио око очију. Лезите и држите десетак минута. Након уклањања, можете урадити благу масажу врховима прстију.

Не испирајте, већ само остатке уља обришите папирном марамицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas