Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Одишу свежином и пролећем: Испробајте ових 5 моћних модних детаља у марту (ФОТО)

Пролеће се ближи, па у складу са тим бирајте и модне комаде.

1615367964_Depositphotos_346696314_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос
Oglas

Пролеће је (скоро) у ваздуху, а ми смо више него спремни да почнемо да одбацујемо своје тешке вунене капуте у корист светлих боја, цветних детаља и било ког комада који није капа или плетене рукавице. Ево неколико шик идеје за одећу коју можете носити овог месеца.

Прочитајте још: "МИКОНОС" папуче освајају свет: Ови модели обуће биће тотални хит у 2021. години (ФОТО)

1. Додајте боје

Ако почињете да бринете, зима се можда никада неће завршити, у реду је, нисте сами. Али ако се замотате у супер светлу ешарпу, ваш изглед ће већ помало изгледати пролећно и дозиваће лепо време.

2. Испробајте треч капуте

Тренч капути никада неће изаћи из моде, посебно током пролећа. Али мислимо да је крајње време да размислите и даље од класичне верзије.

3. Комбинујте црно са јаким бојама

Потпуно смо то схватили, понекад је спортска црна боја од главе до пете заиста најлакши начин да се ујутру обучете. Али замењивање само једног или две боје које привлаче пажњу - попут ружичасте, електрично плаве или вишње црвене боје - може једноставну одећу претворити у заиста спектакуларну ... и ону која ће вам вероватно измамити осмех сваки пут!.

4. Носите своје зимске џемпере са сукњом

Та пријатна кремаста долчевка заслужује бар још једно ношење. Али уместо да га упарите са фармеркама, обуците сукњу коју бисте носили у топлијем годишњем добу.

5. Додајте сунчане тонове

Ништа нема моћ да вам подигне расположење током тмурних последњих дана зиме попут жутих удараца (посебно када је остатак ваше одеће у сивим скалама).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas