Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

ФРИЗУРЕ које ћемо носити овог ПРОЛЕЋА - али и целог лета

Ако сте у последње време листали Инстаграм или Пинтерест, приметићете да је лакше стилизовати косу него раније

1649669993_hairdresser-4769976_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy
Oglas

Прошли су дани када морате да седите испред огледала и да вежбате руке да бисте добили оне савршене Викторијине анђеоске локне. Не желимо више да трошимо своје драгоцено време ујутру на фризуру. Покрените се, постоји неколико лаких фризура које ће бити хит овог пролећа.

Од украсних плетеница и штипаљки до преувеличаног волумена за ваш нови стил који ћете носити потребно је мање од 20 минута. Без обзира на текстуру, дужину или тип ваше косе, саставили смо осам различитих изгледа да бисте се овог пролећа осећали самопоуздано (и нећемо осуђивати ако их будете носите и у лето).

1. 'Волумен 70-их

Овај тренд је кружио неколико сезона, али га нисмо видели у скорије време. Без обзира да ли носите шишке као завесе или само желите да их лажирате, овај стил се најбоље постиже помоћу виклера. Иако можете да их убаците, лако их је поставити и обавити друге ствари (шминка,прање зуба, итд.) док виклери одстоје. А када су готови? Бомба коса.

2. Шарени додаци

Од свих стилова на овој листи, овај је, наравно, најлакши, али такође није без утицаја. Без обзира да ли слажете гомилу додатака дуж линије косе или их обложите око пунђе или репа, опције су бескрајне. Могли бисте да будете монохроматски са гомилом различитих додатака у истој боји или блок боја као горе на слици.

3. Дуга плетеница

За све нас који волимо лепо изгледати, ово није ствар, али за свакога ко доживи заиста топло пролеће, вероватно већ тражите начине да повучете косу на врућини без жртвовања стила. Ова појединачна ниска плетеница скупља сву косу са вашег врата и даље од вашег лица, али изгледа беспрекорно шик. Без обзира да ли имате природно дугу косу или тражите појачање, овај стил одговара свакој текстури косе и облику лица.

4. Украсне шналице

Мало смо се вратили на шналице, али овог лета укидамо традиционалне и одлучујемо се за забавне облике. Лептири, цвеће, шкољке—ово изгледа екстра забавно и јединствено без додатног напора са ваше стране. Овим можете повући сву косу уназад или пустити штипаљку да заиста заблиста са полу подигнутим стилом као горе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

5. Стил деведесетих „Рејчел“

Тренутно много причамо о утицајима украсних шналица на лепоту, али ни 90-е не иду никуда. Фризура „Рејчел“ још увек влада, а класична деформација супермодела је управо тамо са њом. Још боље, ову фризуру је овог пута знатно лакше постићи помоћу четке за врући ваздух. Када вам је коса 60 посто сува, провуците четку уз помоћ топлог ваздуха (фен) и провуците кроз косу раздвајајући их на делове, окретајући их на унутра. У корену, ово ће створити много волумена, док ваши крајеви добијају савршени оквир око лица.

6. Плетенице за уоквиривање лица

Раздвојите косу по средини и зграбите власи косе величине 2цм са обе стране главе и исплетите плетенице док вам не остане неколико цм на крајевима. Вежите се гумицом и спремни сте. Да бисте ово учинили још лепше, додајте шарене украсне шналице и захвалите нам се касније када се будете осећали као да поново имате 10 година.

А ако имате коцкасте плетенице, љубоморни смо на вашу способност да повучете остатак својих плетеница и без проблема.

7. Неуредни "жбун"

Ове године ћемо свуда видети ову неуредну, обимну пунђу у стилу Памеле Андерсон из 90-их. Овај изглед је лако постићи на свим текстурама косе, али је дефинитивно мало лакши што је ваша коса дужа. Да бисте краткој или финој коси дали додатни волумен, скупите сву косу на врху главе и раздвојите комаде да бисте дали илузију бујније косе. Додатни поени са овим изгледом, ако имате класичне шишке из 80-их које Пам није одустајала током 90-их, су пун погодак.

8. Благи таласи

Овај изглед се лако постиже на равној или таласастој текстури косе. За стил без топлоте, једноставно уврните косу док је мокра и осушите је феном. Или можете користити укоснице да додате изглед савијеног таласа. Немојте се плашити да оставите неколико комада равно или заборавите да узмете доњи део - што ово изгледа неуредно, то боље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas