Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈУТЈУБ ЗВЕЗДЕ

Волите их или не, али ово су НАЈПОЗНАТИЈИ ЈУТЈУБЕРИ У СРБИЈИ и свима је заједничка ЈЕДНА СТВАР (ВИДЕО)

Они су највеће звезде на нашим просторима, деца их обожавају и прате сваки њихов корак

1600166645_New-Project--1-.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Бака Прасе/Цхода/Јана Дацовиц
Oglas

Многи људи у Србији сматрају да је најлакше постати познат, као и да је довољно само да се појавите у неком ријалитију или будете на популарном месту у друштву јавних личности са наше естраде.

Прочитајте још: Јутјубер прикупио ТРИ МИЛИОНА прегледа за два сата, а шта је РАДИО НА СНИМКУ... (ВИДЕО)

Дефинитивно има истине у томе, али чињеница је и да постоје људи, који постају популарни искључиво захваљујући свом таленту и напорном раду. У такву групу познатих и успешних људи спадају и све популарнији јутјубери који су последњих година достигли невероватну славу. 

У нашој земљи издвојило се неколико младих и талентованих људи, који су по свему судећи озбиљна конкуренција многима у овом послу. Међу њима су:

Прочитајте још: Погледајте због чега је овај СНИМАК за само седам дана видело преко 9 МИЛИОНА ЉУДИ (ВИДЕО)

Богдан Илић познатији као Бака Прасе - овај талентовани момак, последњих година једна је од највећих јутјуб звезда на нашим просторима. Каријеру је започео 2016. године, иако му је канал постојао још од 2011. У почетку, снимао је клипове о игрицама и коментарисању истих, али је касније проширио круг.  2018. снимио је и албум "Институција".  Надимак Бака Прасе је настао, управо због игрица које је играо под надимком "Пепа Пинг", али с обзиром да је име заштићено, одлучио је да га преведе на наш језик. Исте године доживео је и врхунац јутјуб канала, који сада броји преко 1.8 милиона субсцрибера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А брааате само ШАИМ СЕ. КОМПЛЕТИ У ПРОДАЈИ НА саимсе.цом

А пост схаред бy Богдан Илиц (@бакапрасе) он

Деца га обожавају и поистовећују се са њим. Живи у Београду. Популарност, поред лепих ситуација, донела му је и оне ружне, па је често буквално морао да бежи од фанова, који су га јурили. У својим клиповима, поред луксуза којим располаже, промовише и здрав живот.  Отац му је свештеник, који га потпуно подржава у ономе што ради, а често имамо прилику да га бвидимо и у Богдановим клиповима.

Данило Бадњар Цхода - спада у групу страствених љубитеља игрица, због чега је почетком 2013. године почео да снима како их игра. Хоби је прерастао у посао, због чега је напустио средњу школу и посветио се снимању клипова.  Канал је проширивао снимањем изазова и реакција људи на њих, а сада се убраја у пет најбољих јутјубера кога деца обожавају. Један је од првих који је на нашим просторима, на улицама снимао анкете, а прва је била "Колико кошта твој аутфит" због чега је његов канал нагло скочио. Своје обожаваоце зове делфинима, а његов јутјуб канал броји преко милион субсцрибер-а. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10. Септембар 18:00 Дрзава мајице дроп. За целу Европу. ДРЗАВАААА

А пост схаред бy Данило Цода Бадњар (@цхода19а) он

Цхода је познат по томе, и што у изазовима уме да награди своје учеснике, па је тако једном приликом , одлучио и да људима помогне у плаћању рачуна. Куцао је на врата и питао их колико су им рачуни. Када би му људи давали одговор он им је давао паре да их плате. Један је од најбољих пријатеља Бака Прасета, а недавно је био и на састанку са Милицом Павловић у коју се како је и сам навео заљубио.

Јана Дачовић је српска јутјуберка и влогерка која је популарност стекла видео саветима за тинејџере на свом каналу. Већ са 14 година, инспирисана јутјуберком Бетани Мота, одлучила је да почне са постављањем садржаја на јутјуб. Давајући савете за лепоту, пратила је реакције својих пратилаца у удовољавала њиховим жељама До првих сто хиљада, стигла је 2016. године. 2018. године основала је свој бренд и избацила три парфема.

Веома је популарна, а канал јој прати преко 630 хиљада људи. У вези је са познатим јутјубером Стефаном Вуксановићем Муђом.

Свима њима је заједничка ствар да је све кренуло као хоби који се претворио у озбиљан бизнис.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas