Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОГОДИ КО ЈЕ

Отпевао је "Туго, несрећо" 1988. године, а данас је један од најтраженијих певача, познат по гитари и предивном гласу! (ВИДЕО)

Још тада се видео таленат, који је неговао током дуге каријере.

1628602726_ikg.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Миња Субота
Oglas

Џенан Лончаревић је један од наших најцењенијих музичара, који није изгубио главу од када је стекао славу, па многи за њега говоре да је "ретко нормална" позната личност.

Чувен по музичком таленту

Као поп певач, највећи адут су му глас и музички таленат, а да је тако било од самог почетка, доказао нам је снимак који је почео да кружи друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Часопис из 1998. године предвидео како ће Дејвид Бекам изгледати за двадесет година! Фотографија ће вас оставити без текста (ФОТО)

Наиме, са 13 година, млади Џенан је гостовао у чувеној емисији "Музички тобоган" код Миње Суботе.

Том приликом се појавио са гитаром и одушевио све гласом, док је певао чувени хит Црвене јабуке, "Туго, несрећо" из 1987. године.

Људе је овај снимак вратио у детињство, па су одушевљено коментарисали Џенанов наступ: "Родио се са гитаром и микрофоном. Свака част", "Како је ово лепо, Џенан наш легенда један од најбољих певача данашњице", "Како му глас са тренутак на тренатак подсети на данашњи. Браво, свака част", "Како се у другој строфи опустио треме, тачно боље и разборитије пјева, мада је и прву отпјевао јако добро с обзиром на то да је био мало дијете, а ево данас један од најбољих на Балкану и шире, каква само чистоћа гласа и како то он отпјева човјеку срце слама, живио Џено још 100 година и пјевао нам своје хитове", само су неки од коментара подршке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas