· · Коментари: 0
НОВИ БРЕНД

Отворена прва "Гаража" у Марторелу: У "Купра племе" примљен и голман ФК Барселоне Марк-Андре тер Штеген

Током отварања, по први пут на глобалном нивоу, овај аутомобилски бренд представио је прву "купра леон" гаму

singleimage_9bfc.resizeViewPort.1200.fileReferenceOriginal.jpg

Пре две године је шпански "Сеат" који је део "Фолксваген групе" одлучио да издвоји "Купру" као посебан бренд. Задовољни почетним резултатима, челници компаније настављају офанзиву са новим брендом.

Прочитајте још: Аутомобил који није на продају и НЕМА ЦЕНУ: Има их само 4 на свету, а онда се зачуло РЕЖАЊЕ "ЉУТЕ МАШИНЕ" (ФОТО)

Тако је сада отворено и ново седиште бренда "Купра гаража", које се налази одмах поред корпоративног седишта "Сеата" у Марторелу. Током отварања, по први пут на глобалном нивоу, овај аутомобилски бренд представио је прву "купра леон" гаму, укључујући и нове тркачке аутомобиле, и почетак његовог пута електрификације.

Отварање објекта окупило је "Купра племе", које сада има новог члана, голмана ФК Барселоне Марк-Андре тер Штегена. Звезда каталонског тима сео је за команде једног од 1.999 примерака "купра атека лимитед едишн" модела и званично је представљен гостима и медијима.

Прочитајте још: Без одговарајуће гуме и СУВ возило је немоћно

После завршетка 2019. с растом од 71,8 одсто у односу на претходну годину и скоро 24,700 продатих примерака, "Купра" је започела 2020. са бројним новитетима.

Поред отварања врата свог новог дома, еколошки ефикасне зграде од 2.400 квадратних метара чији дизајн подсећа на тркачку ергелу, бренд такође ремоделира своју радионицу за тркачке аутомобиле, "CUPRA Racing Factory". "Купра" је инвестирала 5,3 милиона евра у нова постројења, која могу да приме 200 запослених.

- Одлука да се "Купра" издвоји као независни бренд донета пре две године није могла да прође боље, јер је у овом кратком периоду постала наша најпрофитабилнија пословна јединица. "Купра" даје "Сеату" прилику да производи профитабилније моделе и допре до нових купаца, и два бренда нам заједно дају ресурсе и оперативну основу за наставак раста. Сада смо одлучили да оснажимо бренд изградњом нашег сопственог корпоративног седишта - рекао је Карстен Исенси, в.д. председника "Сеата" и извршни потпредседник за финансије и ИТ.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.